uite internaţionala…nu-i internaţionala ...sau cel puţin România nu e înscrisă în conceptul lor de “garanţie internaţionala”.De era un vis prea frumos păcat că l-am destrămat
noi nici nu aparem pe harta lor. intai sa vada rezultate in vanzari si apoi poate se gandesc. la asa preturi, rezultate ioc
Pe foita din cutia la iPod Touch scrie ca ai dreptul la service la orice Apple Store, Apple owned store sau la ASP(Authorized Service Provider) pentru un an incepand cu data cumpararii, cu conditia sa ai proof of purchase.
La ASP avem iStyle (IRIS SA). http://www.istyle.ro/categorie.php?id=49
Am trimis un mail la Service, sa vedem ce zic. Daca nu raspund trebuie sa merg pana la ei…
“Buna ziua,
Am cumparat in Decembrie 2007 un iPod Touch 8GB,din Franta, si inca de la inceput zbarnaia putin casca stanga, la volum peste 50%. Acum zbarnaie tot timpul si este foarte deranjant.
Atasez factura scanata si textul din pamfletul Warranty in care spune ca dispun de garantie la orice AASP (Apple Authorized Service Provider).
Am cautat pe site si cred ca acesta este modelul pe care il am:
ma662g/a
Apple iPod Earphones
121,45 RON (cu TVA)
As dori sa stiu o zi si o ora in care pot sa le aduc pe cele vechi si sa le iau pe cele noi. “
Am trimis un mail la Service, sa vedem ce zic. Daca nu raspund trebuie sa merg pana la ei…
Atasez factura scanata si textul din pamfletul Warranty
Pai dacă consideri certificatul de garanţie un pamflet, de ce ai pretenţia să ţi se repare sau înlocuiască produsul ??
PAMFLÉT, pamflete, s.n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care scriitorul înfierează anumite tare morale, concepţii politice, aspecte negative ale realităţii sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.
M-au trimis mail cei de la service la istyle punct ro si le-am trimis serialul de la iPod. Au zis ca fac comanda si in trei saptamani sa merg la ei sa le iau.
[ Modificat: 25 Martie 2008 05:12 AM de Administrator ]
Nu ca ar avea vreo importanta, dar cand faci o pagina poti sa pui o bucata de cod care sa impiedice google-ul sa intre sa caute pe sub pres. Poate adreas acolo e cu „protectie” ca am auzit ca xista si alte metode. Oricum, 10 sec de preventie sunt mai bune decat…
Ok, Administrator, atata timp cat e pe pagina istyle.ro adresa scrisa normal tot o gasesc robotii.
si de regula robotii sint intreptati catre forumuri, bloguri, si alte asemenea unde posibilitatea de a pescui un numar mare de adrese intr-un timp foarte scurt si din acelasi loc este mult mai mare decat daca ar scana zeci/sute pagini de prezentare.
din ce am mai citit pe ici pe colo [at]/[dot] sunt recunoscute si ele de la o vreme… naiba sa-i ia cu spamurile lor.
Eu pe GMail primesc 3 spam-uri pe saptamana, si toate ajung in folderul Spam. Pe Yahoo primesc cam 3 pe luna. Secretul e sa ai username-ul lung (nu exagerat), sa nu fie vreun cuvant din dictionar si sa nu-l postezi pe undeva.
... în schimb cine și-a cumpărat din străinătățuri în plus față de garanția standard și o extensie suplimentară de garanție numită AppleCare - a dat banii degeaba pe acea extensie de garanție ...
nu, nu e adevarat; la iStyle, daca ai applecare activat intr-una din tarile respective, poti veni fara nici o problema la service cu produsul (iPod, MB/P etc). Ideea e ca trebuie sa il activezi dintr-una din tarile din acea lista.
[ Modificat: 27 Martie 2008 01:57 PM de Alex Roșu ]
Eu pe GMail primesc 3 spam-uri pe saptamana, si toate ajung in folderul Spam. Pe Yahoo primesc cam 3 pe luna. Secretul e sa ai username-ul lung (nu exagerat), sa nu fie vreun cuvant din dictionar si sa nu-l postezi pe undeva.
am acelasi ID si pe yahoo si pe gmail. cel de gmail l-am bagat oriunde. cel de yahoo l-am folosit o singura data ca sa ma inscriu pe un site pt joburi. primesc spam la greu pe yahoo. si pe gmail dar nu atat de mult. faza nasoala e ca in yahoo imi vine in inbox. in gmail se duce in spam. de 2-3 sapt mi-am config contul yahoo in Mail si e nasol sa vad X mail-uri pe iconita in dock si multe sa fie spam in yahoo