iBook G4, mirror display….
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

Am achizitionat un adaptor, pentru a ma putea uita la filme pe televizor, ..... , mini vga—- S video
Totul functioneaza perfect, doar ca as dori daca exista vreo solutie pentru a putea stinge ecranul notebook-ului in timp ce vizionez un film. Devine enervant, cand vad aceiasi imagine de doua ori…...

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Doooahhh….da-i luminozitatea la minim

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

E o șmecherie care s-a mai discutat aici cu folosit laptop-ul cu capacul închis.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
rocip1977 - 01 Februarie 2008 09:13 PM

Am achizitionat un adaptor, pentru a ma putea uita la filme pe televizor, ..... , mini vga—- S video
Totul functioneaza perfect, doar ca as dori daca exista vreo solutie pentru a putea stinge ecranul notebook-ului in timp ce vizionez un film. Devine enervant, cand vad aceiasi imagine de doua ori…...

Apeși F1 pînă se înnegrește
Apeși F2 ca să-l readuci la luminozitatea dorită.
Vizionare plăcută.
Nu recomand folosirea unui notebook cu capacul închis, deși se poate forța treaba și deși unii zic că merge și așa. De mers merge, dar nu e de bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

cred ca solutia babeasca, cu F1, F2 e cea mai buna. Desi mi-ar fi placut sa nu mai functioneze display-ul notebook-ului, nu doar sa-i intunec imaginea. Dar la un iBook a-l folosi cu capacul inchis e mai complicat si toal nerecomandat dupa Apple.com. Multumesc de sfaturi .....

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Sau si mai simplu, intoarce-l cu spatele !  LOL

Semnătură 

iPhone 5c