- downgrade-ul nu a mers cu varianta lor. a trebuit sa folosesc IPHUC v0.91 sa scap de eroarea (1) iTunes la incercarea de Recover cu v1.1.1
- dupa terminarea download si process a fisierului de upgrade v1.1.1 la v1.1.3 ipod-ul nu a restartat singur (am apasat home si acesta a restartat). ATENTIE, nu incercati restart mai devreme, upgrade-ul are timpi morti care pot usor fi interpretati ca blocare/terminare proces.
- aplicatiile de la v1.1.3 trebuie instalate manual.
Poate ma poate ajuta cineva .. am un prieten care are un iphone.. da primeste o erore de tipul 1011 tot timpul.. cum pote fi solutionata .. daca exista solutie ! Am incercat ceea ce scrie aici in forum .. da ... cam naspa .. nu-i merge .. s-o ales cu un ipod tuch sau .. mai sunt sanse sa aiba iphone ?
- downgrade-ul nu a mers cu varianta lor. a trebuit sa folosesc IPHUC v0.91 sa scap de eroarea (1) iTunes la incercarea de Recover cu v1.1.1
- dupa terminarea download si process a fisierului de upgrade v1.1.1 la v1.1.3 ipod-ul nu a restartat singur (am apasat home si acesta a restartat). ATENTIE, nu incercati restart mai devreme, upgrade-ul are timpi morti care pot usor fi interpretati ca blocare/terminare proces.
- aplicatiile de la v1.1.3 trebuie instalate manual.
Succes!!
Multumesc mult pentru îndrumări,a mers perfect,acum am 1.1.3 funcțional și “întreg”.
Eu cred ca jailbreak la touch inseamna posibilitatea de a instala aplicatii dupa bunul plac si eliminarea unor limite impuse de mac la accesul pe ipod.
Update la versiunea 1.1.3 JB de la 1.1.2 JB poti sa faci tot de la ijailbreahmobile.com. Daca nu ai 1.1.2 cu jailbreak trebuie intai sa il faci si apoi update. Gasesti explicatii detaliate cum se face.
Toate ca toate… dar eeh, nu prea am gasit o versiune prea buna de jailbreak pe toate forumurile astea. Sau sunt eu un incompetent.
Sa zicem ca am pe el 1.1.4 ... trebuie sa-l aduc in 1.1.2, si de acolo sa-l urc la 1.1.3 ? ... sau cum ?jailbreak jailbreak ... si care este programul totutusi ? ... trebuie sa trec prin toti pasii dupa prima pagina ? ... m-a luat durerea de cap cand am citit acolo.
Toate ca toate… dar eeh, nu prea am gasit o versiune prea buna de jailbreak pe toate forumurile astea. Sau sunt eu un incompetent.
Sa zicem ca am pe el 1.1.4 ... trebuie sa-l aduc in 1.1.2, si de acolo sa-l urc la 1.1.3 ? ... sau cum ?jailbreak jailbreak ... si care este programul totutusi ? ... trebuie sa trec prin toti pasii dupa prima pagina ? ... m-a luat durerea de cap cand am citit acolo.
Eu l-am avut updatat la 1.1.3 prin iTunes fără aplicații,am făcut restore după linkul de mai sus la 1.1.1,jailbreak și apoi update la 1.1.3 după indicații.
Once restored to 1.1.1, set up your iPod in iTunes (do not restore from backup, don’t sync anything.) Now load Safari and go to jailbreakme.com, scroll to the bottom and tap on “Install AppSnap.” You now have a 1.1.1 jailbroken 32-gig Touch.
Asta inseamna ca trebuie sa am internet wireless pe aparat ? ... ca nu am inteles.
iPod Touch 8GB, 1.1.2 OTB, update-at din iTunes prin restore cu alt la 1.1.3, i s-a aplicat ZiPhone 2.0 (pentru ca in 2.5 n-am vasit Verbose mode si am tinut sa-l am) si in timp de un minut, totul a decurs frumos.
Am pus si BSD Subsystem si OpenSSH, dar nu stiu cum sa pun suita de iPhone (Mail, Wheather, Maps etc.).
Ma poate ajuta cineva?
Am incercat si dupa acest tutorial, imi spune ca le-a instalat (ma intereseaza Mail, Notes si Weather in primul rand) dar ele nu apar in “desktop”, dar apar in lista de dezinstalat a Installer-ului…
In alta ordine de idei, din cate imi aduc aminte, in 1.1.2, iTunes spunea ca spatiul ocupat de Others (portocaliu) era cam de 10MB, iar acum are aproape 90MB. Stiu ca am citit la un moment dat ca raman niste fisiere, dupa update-ul la 1.1.3, care stau degeaba acolo si ocupa spatiul fara niciun rost. Parca era vorba de niste fonturi? Nu-mi aduc bine aminte.
Ma gandesc la aceasta “problema” pentru ca din cate stiu eu, discul iPod-ului/iPhone-ului este impartit in 2 partitii, una pentru sistem si cealalta pentru muzica, filme etc. si nu vreau sa ma trezesc din senin ca raman fara spatiu pe acea partitie a sistemului.
Am incercat si dupa acest tutorial, imi spune ca le-a instalat (ma intereseaza Mail, Notes si Weather in primul rand) dar ele nu apar in “desktop”, dar apar in lista de dezinstalat a Installer-ului…
In alta ordine de idei, din cate imi aduc aminte, in 1.1.2, iTunes spunea ca spatiul ocupat de Others (portocaliu) era cam de 10MB, iar acum are aproape 90MB. Stiu ca am citit la un moment dat ca raman niste fisiere, dupa update-ul la 1.1.3, care stau degeaba acolo si ocupa spatiul fara niciun rost. Parca era vorba de niste fonturi? Nu-mi aduc bine aminte.
Ma gandesc la aceasta “problema” pentru ca din cate stiu eu, discul iPod-ului/iPhone-ului este impartit in 2 partitii, una pentru sistem si cealalta pentru muzica, filme etc. si nu vreau sa ma trezesc din senin ca raman fara spatiu pe acea partitie a sistemului.
Poate problema ta are legatura cu pasul 6 de la tutorial “Once on the iPhone apps menu, Install the “Prep” packages before you install anything else. Once you’ve installed these then you can continue to install the rest of the iPhone apps onto your Touch. ” Eu am folosit metoda de la ijailbreakme.com.
Once restored to 1.1.1, set up your iPod in iTunes (do not restore from backup, don’t sync anything.) Now load Safari and go to jailbreakme.com, scroll to the bottom and tap on “Install AppSnap.” You now have a 1.1.1 jailbroken 32-gig Touch.
Asta inseamna ca trebuie sa am internet wireless pe aparat ? ... ca nu am inteles.
Neaparat trebuie WI-FI stabil ca update-ul sa fie facut cu succes.
nici eu nu pot scapa de eroarea 1. ce este “IPHUC v0.91” si cum se foloseste? crezi ca poti spune citeva cuvinte despre asta?
multumesc!
Din cate mi-am dat eu seama cu programul asta se modifica un fisier de configurare pentru modul DFU al ipod-ului. iTunes de versiuni 7.6+ se pare ca nu mai permite downgrade-ul la versiuni anterioare de fw. tocmai prin setari facute acestui fisier. Odata aplicatia lansata si liniile de comanda executate poti pune pe ipod firmware-ul de versiune mai veche, respectiv 1.1.1, pe care sa faci apoi JB si upgrade la 1.1.3 JB.
Succes!!