deci , fiind singurul care posteaza hai sa mai discut si eu cu mine by the way , nu va recomdat sa instalati versiunea 1.1.4 jailbreak-uita ca da rateuri ..mi s-a blocat ipodul de 2 ori la interval de 2 saptamani si de fiecare data a trebuie sa o iau de la capat…..deci ramaneti la 1.1.3….asa cum sa fac si eu ..sau daca stiti o metoda mai buna decat cea de pe threatul asta ...BAFTA
eu tot n-am inteles o chestie mica.
trebuie sa ai ipod jailbreak-uit ca sa poti instala installer?
sau vreun site concludent unde sa se gaseasca mai multe informatii despre installer exista pe undeva?
ha ha ... nuu
jailbreak se face la orice versiune ACUM, inainte era asa-trebuia sa faci restore la 1.1.1 ca nu mergea jailbreak direct, si faceai update la ultima versiune (1.1.2) din installer.
da trebuie sa-i faci jailbreak sa poti instala installer sau “cydia” ce-ti convine
buna, am si eu o problema: nu stiu cum se sterg pozele din iPod touch, este 32G . daca imi puteti spune, va rog ceva sa ma lumineze. merci
Dă clic pe poza pe care vrei s-o ștergi, și o să-ți apară un coș de gunoi în dreapta-jos (lîngă săgeți). Dai clic pe el-> Delete Photo. Așa e pe iPhone, pe iPod Touch ar trebui să fie la fel. Dacă nu e, mea culpa, n-am Touch.
buna, am si eu o problema: nu stiu cum se sterg pozele din iPod touch, este 32G . daca imi puteti spune, va rog ceva sa ma lumineze. merci
Dă clic pe poza pe care vrei s-o ștergi, și o să-ți apară un coș de gunoi în dreapta-jos (lîngă săgeți). Dai clic pe el-> Delete Photo. Așa e pe iPhone, pe iPod Touch ar trebui să fie la fel. Dacă nu e, mea culpa, n-am Touch.
Nu merge asa usor, dar multumesc. Am citit si manualul on line dar nu specifica decat stergere la muzica si mail. Ma enerveaza cumplit.
Mda, așa e, m-am grăbit puțin. La iPhone merge, însă doar cu fotografiile făcute cu camera. Pe cele puse “manual” le poți șterge doar cu iTunes, pe ambele. Ăsta e răspunsul la întrebarea ta, iTunes. În tab-ul Photos, le deselectezi pe cele pe care nu le mai vrei și îi dai un sync.
salut. azi am primit si eu un ipod touch de 8gb din usa. are versiunea 1.1.3 si as vrea sa ii fac jailbreak… insa tot nu stiu exact cam care ar fi cea mai buna si simpla metoda de urmat… avand in vedere ca nu prea am la dispozitie wi-fi, decat rar intr-un spatiu public… daca totusi e nevoie neaparat, atunci as vrea sa ma indrume cineva cum sa o fac intr-un mod mai simplu ca din cate am citit pe-aici, nu prea mai inteleg nimic si mi-e frica sa il stric…
inca o intrebare (poate stupida, dar sunt newbie deocamdata) - atunci cand pun muzica, poze si filme pe ipod din itunes iar apoi vreau sa adaug ceva intr-o anumita categorie din acestea 3, mi le sterge pe cele existente deja, fie ca e vorba de melodii, poze sau filme… ce trebuie sa fac?
multumesc anticipat
Salut,
Sunt multe metode de a face jailbreak la ipod touch; trebuie doar sa-ti alegi din metodele prezentate aici pe site. Am mai gasit http://ijailbreak.com/ ( am atasat si o poza in care se vede evolutia versiunilor pentru download ). Eu, la vremea respectiva aveam 1.1.1, l-am dus in 1.1.3 si l-am lasat acolo.
Un ipod nu se poate sincroniza decat cu un singur computer ( mac sau windows ); adaugarea de continut ( audio/video ) nu ar trebui sa sterga continutul existent in ipod, decat daca in calculator numai exista ceeace ai in ipod ( cred ).
Am impresia că tu debifezi în iTunes ,la un nou sync, pe cele pe care le-ai copiat deja în iPod. Cel mai simplu e să-ți faci unul sau mai multe playlist-uri în fereastra din stînga din iTunes, după care adaugi în ele tot ce poftești. Iar în iPod, tab-ul Music le bifezi pe cele pe care le vrei. La fel faci și cu filmele, foto etc. La următorul sync, le lași bifate. Ceea ce deselectezi, iTunes va șterge.
Salut,
Sunt multe metode de a face jailbreak la ipod touch; trebuie doar sa-ti alegi din metodele prezentate aici pe site. Am mai gasit http://ijailbreak.com/ ( am atasat si o poza in care se vede evolutia versiunilor pentru download ). Eu, la vremea respectiva aveam 1.1.1, l-am dus in 1.1.3 si l-am lasat acolo.
Un ipod nu se poate sincroniza decat cu un singur computer ( mac sau windows ); adaugarea de continut ( audio/video ) nu ar trebui sa sterga continutul existent in ipod, decat daca in calculator numai exista ceeace ai in ipod ( cred ).
m-am uitat pe ijailbreak si banuiesc ca este nevoie de wi-fi. ideea e ca eu mi-am luat ipodul cu noile aplicatii apple deja instalate, asa ca nu de ele am nevoie. eu as vrea sa pot sa bag pe el acel ‘iMagic’ cu apa, berea, popcornul, gandacul plus alte astfel de widgets. asa ca sper sa pot face asta folosind ijailbreak.com
in alta ordine de idei, nu debifez nimic in itunes, plus ca ma gandeam ca pot adauga o melodie direct in ipod cu un simplu clickdreapta - add to ipod, ca la shuffle. dar vad ca la touch trebuie mai intai bagata in playlist.. ma rog, dubios. cu pozele e la fel, se pare ca trebuie sa imi fac un folder cu pozele pe care le vreau in ipod si sa le pun acolo pe toate, altfel daca selectez de fiecare data un altul pe care sa il adauge, mi le sterge pe cele precedente.
va multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa ii fac JB…aplicatiile acelea mentionate de mine mai sus unde le pot gasi? vin odata cu jailbreakul?
thanks.