5 din 5
5
1.1.3 iPod Touch Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.04.08
toma - 12 Aprilie 2008 12:25 AM

Mda, așa e, m-am grăbit puțin. La iPhone merge, însă doar cu fotografiile făcute cu camera. Pe cele puse “manual” le poți șterge doar cu iTunes, pe ambele. Ăsta e răspunsul la întrebarea ta, iTunes. În tab-ul Photos, le deselectezi pe cele pe care nu le mai vrei și îi dai un sync.

Hei, multumesc mult. A mers asa, am creat un folder nou fara pozele care doream sa le scot.
Apropos, voi ce convertor folositi pt filme?

[ Modificat: 14 Aprilie 2008 01:22 AM de iBanu ]

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
iBanu - 14 Aprilie 2008 01:20 AM

Hei, multumesc mult. A mers asa, am creat un folder nou fara pozele care doream sa le scot.

Depinde ce sistem de operare folosești. Pentru OS X poți folosi VisualHub, QT Pro cu Perian (pentru filme cu subtitrare), FfmpegX. Ar mai fi și altele, eu pe astea le-am folosit cu succes.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.04.08
toma - 14 Aprilie 2008 03:15 AM
iBanu - 14 Aprilie 2008 01:20 AM

Depinde ce sistem de operare folosești. Pentru OS X poți folosi VisualHub, QT Pro cu Perian (pentru filme cu subtitrare), FfmpegX. Ar mai fi și altele, eu pe astea le-am folosit cu succes.

Merci, dar cred ca m-am bagat intr-un domeniu care ma depaseste pt ca am reusit cu greu sa .. citesc cele de mai sus:) . Am facut rost de Xilosoft video converter, sper sa fie bun, sa se vada bine. Oricum ecranul Apple este de exceptie, am avut iRiver inainte .
Ma bucur ca exista forumul asta .

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

helau iar. revin cu o mare rugaminte: daca exista cineva cu putin timp liber si bunavointa sa ma ajute sa fac jailbreak pe un ipod touch de 8gb, ii voi fi recunoscator…
o sa ma intrebati de ce nu fac singur - ei bine, mi-e oarecum frica, plus ca nu prea am inteles exact cum, sunt prea multe metode, si vreau sa o aleg pe cea mai buna.
so, asta e mailul meu : . - as prefera sa vorbim pe messenger, sunt mai tot timpul online.
va multumesc.

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

Later Edit: (nu gasesc butonul)

Sunt fericitul posesor al unui ipod touch 1.1.4 8gb jailbroken cu ajutorul Ziphone. A fost atat de usor, doar un click si in 45 de secunde totul a fost gata.
Acum trebuie doar sa instalez aplicatiile si vroiam sa aflu cateva favourites de-ale voastre, ce arata frumos, m-ar interesa mult si chestii de ‘showing off’ :D
Asa ca astept opinii smile
multumesc

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.05.08

salz all .. azi miam luat un ipod touch de 8gb .. si ajung aks il pun la incarkt si incep sa ma uit prin el smile toate bune si frumoase pan in momentu knd vreau sa dau back adik Home Button si nu merge .. stiti ce poate avea? nu merge butonu ala plz help :(

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.05.08

salz all .. azi miam luat un ipod touch de 8gb .. si ajung aks il pun la incarkt si incep sa ma uit prin el smile toate bune si frumoase pan in momentu knd vreau sa dau back adik Home Button si nu merge .. stiti ce poate avea? nu merge butonu ala plz help :(

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Cei care au Ipod 16G sa nu incerce cu ziphone pentru ca merge naspa ( dupa jailbreak tastatura ipodului incepe sa se blocheze ). Pentru al meu 16G ipod, am folosit moddedziphone, si merge fara probleme ( http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=455418 ). A nu se uita a adauga in surse : http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml .

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

?!merge perfect cu ziphone.

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Cu ziphone ( pe al meu ipod ) tastatura se bloca ( l-am jailbreakuit de cateva ori ); cu programul de mai sus nu am avut nicio problema; poate ca metoda cu moddedziphone poate fi utila la cei care apare blocarea tastaturii.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.07.08

Cine ma poate ajuta cu un iphone de 8G
se pare ca inca nu e caramida, dar nu stiu ce sa-i fac
nu stau in romania, nu am cine stie ce aplicatie la calculatoare si….
in schimb am destul timp si daca o inima buna de roman vrea sa ma ajute sper sa ma pot revansa

Multumiri anticipate

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.07.09

salutare
am si eu un ipod touch 16gb si am incercat sa ai fac jailbreak cu versiunea 3.0 totul e ok doar ca dupa ce instalez o aplicatie si vreau sa o dezinstalez nu mai am nici o iconita pe ecran si trebuie sa ai dau restore

si se poate face jailbreak fara a sterge ce ai deja pe ipod?

5 din 5
5