2 din 3
2
astia suntem sau astia sunt?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07
synapse - 03 Februarie 2008 03:49 AM

:(
hmmm…
data viitoare cand o sa cobor pe Bortig (Avenul Bortig in Apuseni) o sa gasesc acolo pe ghetar, un telefonelist ( smile ) ?

smile

a fost deja telefonelistu’ acolo, mi-a făcut praf un experiment…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Așa, en passant, să știi că „săgețile” astea îs trenuri de navetiști în alte țări. Eu le-am văzut prima oară în Elveția, prin 1997, cred. Structura de „bou vagon” le arată clar trenuri de persoane, doar că la noi, în mizeria post-comunistă, păreau venite din altă lume.
Cu un asemenea tren am făcut trei zile naveta pe ruta Lausanne-Geneva și, după o oră, la destinație, rămîneau pline de cutii de cola, de ambalaje de plastic, de pungi felurite… E drept, elvețienii nu mănîncă semințe, dar nesimțiți au și ei, cu duiumu. Și nemții au, și nu imigranți, blonzi de-ai lor, tineri neobișnuiți cu greutățile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asa e, dar sunt mult mai putini; sunt vazuti ca niste ciudatenii acolo. Aici, e invers.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Io pe cântăreții din telefoane îi întreb dacă nu au căști deoarece e muzica prea tare și deranjează și dacă au tupeul să zică că nu au căști îi fac calici că nu și-au luat căști - ‘geaba au telefon dacă n-au căști la el - sunt jenanți așa. De obicei după discuția asta începe să gândească adânc cu singurul neuron și opește muzica că neuronu’ nu e multitasking.

Edit: la fel - la măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?” smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Ăia au hands-free la mașini da’ habar n-au că e acolo smile
Ei cred că hands-free e ca să conduci fără mâini.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
psergiu - 07 Februarie 2008 05:04 AM

..... măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?” smile

hehehehe…. păi cînd e la volan vorbește, să se vadă că e omu’ ocupat…
Se dă jos și își pune casca blutut, intră în supermarchet și alea dooj-treij dă minute cît dă ture p-acolo nu vorbește. Stă cu ea la ureche, poate-l sună cineva, nu?
Da’ să se vede că are cu ce! cool grin

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.09.07

Io pe cântăreții din telefoane îi întreb dacă nu au căști deoarece e muzica prea tare și deranjează și dacă au tupeul să zică că nu au căști îi fac calici că nu și-au luat căști - ‘geaba au telefon dacă n-au căști la el - sunt jenanți așa. De obicei după discuția asta începe să gândească adânc cu singurul neuron și opește muzica că neuronu’ nu e multitasking.

Edit: la fel - la măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?” smile

Au bluetooth in masina dar nu se pricep sa il puna in functiune :D sau nu vor (ca sa vada lumea ce telefon si-au mai cumparat)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
nitro - 07 Februarie 2008 05:35 AM

Au bluetooth in masina dar nu se pricep sa il puna in functiune :D sau nu vor (ca sa vada lumea ce telefon si-au mai cumparat)

iPhone?! wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
mediaconvertor - 07 Februarie 2008 07:10 AM
nitro - 07 Februarie 2008 05:35 AM

iPhone?! wink

Cred că pt ei iPhone e un fel de “Fonulică!”, nu știu de unde să-l apuce, că doar are numai ecran și ON - OFF, ” OFF, Ce telefon e asta că nu are butoane?”, îl auzi pe un manelist care tocmai îți vorbește de HandsFree…

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Io pe cântăreții din telefoane îi întreb dacă nu au căști deoarece e muzica prea tare și deranjează și dacă au tupeul să zică că nu au căști îi fac calici că nu și-au luat căști - ‘geaba au telefon dacă n-au căști la el - sunt jenanți așa. De obicei după discuția asta începe să gândească adânc cu singurul neuron și opește muzica că neuronu’ nu e multitasking.

bani de handsfree au
dar cum handsfreeul nu se vede….
smile

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

exista handsfree cu cristale swarovsky. alea s-ar potrivi

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da, dacă s-ar vedea…
dar să le bagi undeva? smile

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

nah?
http://www.liveleak.com/view?i=d13_1184610841
smile)

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
synapse - 10 Februarie 2008 02:59 PM

nah?
http://www.liveleak.com/view?i=d13_1184610841
smile)

la fel si bancnotele, da acolo nu se gandeste nimeni la cate bacterii sunt pe ele.
si astia cu CNN-ul lor… cred ca era o zi de aia fara stiri si au bagat-o si pe asta
The only bad news is NO NEWS (dar si aici depinde din ce postura privesti lucrurile) smile smile

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.12.05

Nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va veni vremea sa incapa tara pe mana
astora care au acum 18 ani si pentru care maneaua nu este o muzica (ceea ce
e perfect adevarat) ci un chiar mod de viata.

Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

2 din 3
2