Așa, en passant, să știi că „săgețile” astea îs trenuri de navetiști în alte țări. Eu le-am văzut prima oară în Elveția, prin 1997, cred. Structura de „bou vagon” le arată clar trenuri de persoane, doar că la noi, în mizeria post-comunistă, păreau venite din altă lume.
Cu un asemenea tren am făcut trei zile naveta pe ruta Lausanne-Geneva și, după o oră, la destinație, rămîneau pline de cutii de cola, de ambalaje de plastic, de pungi felurite… E drept, elvețienii nu mănîncă semințe, dar nesimțiți au și ei, cu duiumu. Și nemții au, și nu imigranți, blonzi de-ai lor, tineri neobișnuiți cu greutățile.
Io pe cântăreții din telefoane îi întreb dacă nu au căști deoarece e muzica prea tare și deranjează și dacă au tupeul să zică că nu au căști îi fac calici că nu și-au luat căști - ‘geaba au telefon dacă n-au căști la el - sunt jenanți așa. De obicei după discuția asta începe să gândească adânc cu singurul neuron și opește muzica că neuronu’ nu e multitasking.
Edit: la fel - la măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?”
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
psergiu - 07 Februarie 2008 05:04 AM
..... măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?”
hehehehe…. păi cînd e la volan vorbește, să se vadă că e omu’ ocupat…
Se dă jos și își pune casca blutut, intră în supermarchet și alea dooj-treij dă minute cît dă ture p-acolo nu vorbește. Stă cu ea la ureche, poate-l sună cineva, nu?
Da’ să se vede că are cu ce!
Io pe cântăreții din telefoane îi întreb dacă nu au căști deoarece e muzica prea tare și deranjează și dacă au tupeul să zică că nu au căști îi fac calici că nu și-au luat căști - ‘geaba au telefon dacă n-au căști la el - sunt jenanți așa. De obicei după discuția asta începe să gândească adânc cu singurul neuron și opește muzica că neuronu’ nu e multitasking.
Edit: la fel - la măgarii/măgărițele care se fac că conduc o mașină luxoasă în timp ce vorbesc la telefon le urlu: “Calicule - n-ai bani de hands-free ?”
Au bluetooth in masina dar nu se pricep sa il puna in functiune :D sau nu vor (ca sa vada lumea ce telefon si-au mai cumparat)
Au bluetooth in masina dar nu se pricep sa il puna in functiune :D sau nu vor (ca sa vada lumea ce telefon si-au mai cumparat)
iPhone?!
Cred că pt ei iPhone e un fel de “Fonulică!”, nu știu de unde să-l apuce, că doar are numai ecran și ON - OFF, ” OFF, Ce telefon e asta că nu are butoane?”, îl auzi pe un manelist care tocmai îți vorbește de HandsFree…
bani de handsfree au
dar cum handsfreeul nu se vede….
la fel si bancnotele, da acolo nu se gandeste nimeni la cate bacterii sunt pe ele.
si astia cu CNN-ul lor… cred ca era o zi de aia fara stiri si au bagat-o si pe asta
The only bad news is NO NEWS (dar si aici depinde din ce postura privesti lucrurile)
Nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va veni vremea sa incapa tara pe mana
astora care au acum 18 ani si pentru care maneaua nu este o muzica (ceea ce
e perfect adevarat) ci un chiar mod de viata.