Vreau sa intreb comunitatea utilizatorilor de Mac din Romania daca urmatoare “politica” a celor de la Apple Romania (IRIS) este una normala.
Am cumparat de la IRIS produse MAC de peste 10 000 RON (100 milioane ROL), deci se poate spune ca sunt un client “fidel”.
Am comandat in schimb, “RECENT”, o amarata de tastatura wireless.
Astept de vreo 4 LUNI un raspuns.
Mi se pare “aproape” imposibil ca in 4 luni sa nu vina NICIO tastatura de la Apple (SUA, etc.).
De fiecare data cand sunt la IRIS mi se spune aceeasi placa: n-a venit, n-avem pe stoc.
Mai nou nici nu mai raspund la mail.
Mi se pare INFECT modul cum isi trateaza clientii.
Ce pot face ?
Exista alternative ?
Mai vinde altcineva produse Apple in Romania ?
Pot comanda de “afara” (vreun shop care livreaza si in Romania, stiti ?)
[ Modificat: 02 Februarie 2008 08:12 AM de Administrator ]
Vreau sa intreb comunitatea utilizatorilor de Mac din Romania daca urmatoare “politica” a celor de la Apple Romania (IRIS) este una normala.
Am cumparat de la IRIS produse MAC de peste 10 000 RON (100 milioane ROL), deci se poate spune ca sunt un client “fidel”.
Am comandat in schimb, “RECENT”, o amarata de tastatura wireless.
Astept de vreo 4 LUNI un raspuns.
Mi se pare “aproape” imposibil ca in 4 luni sa nu vina NICIO tastatura de la Apple (SUA, etc.).
De fiecare data cand sunt la IRIS mi se spune aceeasi placa: n-a venit, n-avem pe stoc.
Mai nou nici nu mai raspund la mail.
Mi se pare INFECT modul cum isi trateaza clientii.
Ce pot face ?
Exista alternative ?
Mai vinde altcineva produse Apple in Romania ?
Pot comanda de “afara” (vreun shop care livreaza si in Romania, stiti ?)
La iStyle sau NouMax ai încercat? Nu cred că se găsește așa de greu o tastatură wireless Apple în România.
Da, cei de la store.apple.ro au ceva probleme cu comunicarea si serviciile.
Insa, totusi, 10.000 RON nu te face client fidel. Inseamna ca ai luat un MacBook Pro sau un Mac Pro. Nu m-as astepta la un covor rosu dar macar la un tratament civilizat.
Eu unul n-as fi asteptat 4 luni pentru ei, decat daca aveau ceva super reducere. Mai sunt si alte magazine…
Am comandat prin octombrie un Mac Mini (bătrânul meu G3 murise), pe care după proverbialele 6 săptămâni l-am luat până la urmă de la iStyle. Aştept încă telefonul celor de la IRIS prin care să confirm comanda. Desigur, nu o să o mai confirm acuma (doar am Mini-ul…), dar sunt foarte curios cât va dura de fapt. Trei luni şi ceva deocamdată.
Inițial chiar îmi făcuseră o impresie bună, am fost sunat foarte prompt în legătură cu comanda şi oamenii au fost foarte civilizați, dar aveam totuşi nevoie de calculator :D.