E moartă bqteria?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Dacă Coconut batery arată ca în poza, înseamnă că e gata viața ei? Dacă da, I’m doomed.

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

6 ani si doar 3 cicluri/luna (adica tinut mai mult in priza), cred ca si-a trait viata!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Pai daca chiar e cum iti arata coconut ar fii trebuit sa iti dai tu seama singur in sensul ca nu mai tine bateria decat 30-40min sau ceva de genul…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

eu zic ca te grabesti sa tragi concluzii… spune “calculating” pe menubar, poate ar trebui sa o lasi sa se incarce complet si pe urma sa te uiti la rezultate. oricum si-a trait viata… aproape 300 de cicluri si vad ca mac-ul are aproape 6 ani jumate, de atunci ai si bateria?!

Later Edit: acum am vazut si mesajul de la gorrocs!

[ Modificat: 03 Februarie 2008 02:17 AM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

macar a ta a trait mai mult, a mea la 2 ani jumate si 300 de cicluri a crapat… zi merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Drace, mult le mai tineti in priza. A mea are un an si deja 272 de cicluri. E drept ca umblu mult si scot bani din mac. Dar o baterie care sa tina 6 ani chiar n-am auzit!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu ştiu câţi ani are bateria. Eu am primit iBook-ul de la cineva, cu titlu de împrumut. La mine îl am de 2 ani, aproape. O să iau legătura cu persoana în cauză, să văd daca are pretenţii financiare şi cam cât ca să-l iau eu. Altfel, nu se merită să achiziţionez o baterie pentru el pe care apoi să nu o pot folosi, în cazul în care mi-l cere înapoi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
arahnedea - 04 Februarie 2008 02:29 PM

Nu ştiu câţi ani are bateria. Eu am primit iBook-ul de la cineva, cu titlu de împrumut. La mine îl am de 2 ani, aproape. O să iau legătura cu persoana în cauză, să văd daca are pretenţii financiare şi cam cât ca să-l iau eu. Altfel, nu se merită să achiziţionez o baterie pentru el pe care apoi să nu o pot folosi, în cazul în care mi-l cere înapoi.

Și numai doi ani ar fi suficienți pt a justifica viața unei baterii, trei ani uzual, dar în ultimul an va cădea gradual spre 50 %, de regulă sub.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru mine e un pic dureroasă problema pentru că aveam nevoie de el. Dar 100 de euro sunt, cel puţin acum, peste puterile mele financiare. Unii vor râde, dar asta e.

Semnătură