Nu se intampla intotdeauna, dar se intampla si e frustrant fiindca trebuie sa te opresti si sa revii pe textul introdus. Am crezut ca am halucinatii, sau ca nu mai stiu eu sa bat la tasatura, insa se pare ca nu sunt singurul cu aceasta problema si ca ea e un bug: http://www.petergabriel.dk/mbp.html
Bine ca am dat din gresala peste link-ul de mai sus, astfel suntem poate un pic mai linistiti ca vina nu ne apartine. Eu am semnat petitia la care se face referire mai sus in link, poate ca asa se va si rezolva ceva.
Nu stiu daca este acelasi lucru sau nu, dar mi se pare foarte frecvent ca prima tasta nu merge nici la mine pe MacBook (2,1, nu MB Pro) de multe ori si asta doar cu OS X 10.5, pe 10.4 nu am patit asa ceva. Nu am cautat nimic similar pe net pana acum, dar am simtit, pentru ca e destul de annoying si frecvent.
si la mine - macbook 2.0 - aceeasi problema. am semnat petitia.
ma mira foarte tare reactia celor de la apple la criticile de pe forumul oficial. e al nu stiu citelea thread inchis. bagatul capului in nisip e o procedura gresita, chiar nu-si dau seama ca le afecteaza imaginea? oricum, discutiile inchise acolo se muta pe alte forumuri…