Stai un pic ca tutorialul pe care l-am postat eu este cum sa faci downgrade la 1.1.1 daca accidental ai facut update la 1.1.3 nu cum sa faci update la 1.1.3 . Te intreb cum ai facut asta pentru ca momentat din cunostintele mele nu se poate face jailbreak la 1.1.3 dupa un update normal din itunes ci folosind o metoda de update prin installer sau terminal care de fapt iti duce doar os-ul telefonului la 1.1.3 nu si modemul .
Pai eu am deschis iTunes si am dat upgrade. L-a dus singur la 1.1.3. L-am activat usor prin metoda jailbreakme.com.
Vrei sa-l folosesti si ca telefon?
Jailbreakme.com e pt. firmware 1.1.1
Pt. firmware 1.1.2 gasesti la http://code.google.com/p/iphoneelite/wiki/Jailbreak112 metoda de jailbreak.
Iar pt. 1.1.3 sunt soft-update-urile: unul de la NateTrue si doua de la DevTeam
Gresesc cu ceva ?
Pt. a-l folosi ca telefon, pe bootloader 3.9, instaleaza Baseband downgrader din Installer si urmeaza instructiunile.
P.S. Daca jailbreakme.com functioneaza pe 1.1.3 , maine fac upgradeul
Eu am facut asa:
-update in itunes la 1.1.3
- faza cu #*307# si cu jailbreakme.com si cu tiff-ul
- telefonul s-a activat linistit. M-am jucat cu iconitele care dansau, cu maps cu drop pin, m-am mai invartit pe acolo un pic si apoi sperand ca update-ul la 1.1.3 mi-a scos no service-ul… am coborat la 1.1.1 cu modemul inca la 04.03.XX. Am downgradat la 04.01. unde sunt si acum.
Eu am facut asa:
-update in itunes la 1.1.3
- faza cu #*307# si cu jailbreakme.com si cu tiff-ul
- telefonul s-a activat linistit. M-am jucat cu iconitele care dansau, cu maps cu drop pin, m-am mai invartit pe acolo un pic si apoi sperand ca update-ul la 1.1.3 mi-a scos no service-ul… am coborat la 1.1.1 cu modemul inca la 04.03.XX. Am downgradat la 04.01. unde sunt si acum.
Deci ai facut #*307# si apoi ai activat cu jailbreakme.com, toate astea fiind in 1.1.3 ???
Stiu sa citesc bine. Eu un 1.0.2 am dus la 1.1.3. L-am jailbreak-uit dar nu m-a pasionat subiectul de a-l face sa mearga si ca telefon.
Poate inveti si tu sa scrii ce vrei… si in ce conditii vrei. Si mai vezi ca exista un topic de activare si unlock la 1.1.3. Poate te a ajuta.
Mi se pare ca mam exprimat destul de clar si nu ar fii fost nevoie de comentariul tau de mai sus huk ca pe tine nu te-a “pasionat” subiectul sa il mai folosesti si ca telefon asta e treaba ta eu am intrebat cum sa pot face upgrade si sa il mentin functional (caci nu ma joc cu el si il folosesc zi de zi CA SI TELEFON!).
Am pus intrebearea SPECIFICA 1.0.2 la 1.1.3 findca stiu ca exista diverse procedeuri la care nu ma pricep si toate depind de la ce versiune ai plecat la drum sa faci upgrade tocmai de asta am precizat ca as vrea sa stiu daca se poate dela 1.0.2 la 1.1.3.
Off si reusit sa ma superi rau chiar nu ma asteptam asta din partea ta….....
Pt restul va multumesc de raspunsuri si rog pe cineva care a facut upgrade de la 1.0.2 la 1.1.3 si a reusit sa mentina telefonul functional 100% sa imparta si cu mine experienta.
@PocoLoco: ai intrebat cum faci upgrade la 1.1.3. Ti-am zis cum. Acum zici ca vrei sa-l si Unlock la 1.1.3. Era mai simplu daca spuneai de la inceput asta si cu siguranta mult mai politicos decat sa-mi spui mie ca nu stiu sa citesc.
@cosminbro: n-am facut poze, dar il mai urc o data acum. Daca tot il folosesc ca ipod touch macar sa fie la ultima versiune.
@PocoLoco: ai intrebat cum faci upgrade la 1.1.3. Ti-am zis cum. Acum zici ca vrei sa-l si Unlock la 1.1.3. Era mai simplu daca spuneai de la inceput asta si cu siguranta mult mai politicos decat sa-mi spui mie ca nu stiu sa citesc.
@cosminbro: n-am facut poze, dar il mai urc o data acum. Daca tot il folosesc ca ipod touch macar sa fie la ultima versiune.
Fa te rog poze daca tot faci upgradeul. Vreau sa ma conving !
Daca chiar merge, realizezi ca NateTrue si DevTeam s-au “chinuit” degeaba cu soft-upgrade la 1.1.3 ? As da pe spate la faza asta !
Apropos, ai bootloader 4.6 de il folosesti numai ca iPod ?