@huk: Eu nu team facut analfabet am crezut doar ca ai citit in graba 1.1.2 (care stiu si eu ca nu poate fii deblocat inca) inloc de 1.0.2 si am facut o remarca politicoasa “cred cai ai citit gresit” de la “cred cai ai citit gresit” la “esti un analfabet” e destul de mare diferenta in opinia mea.
Oricum imi cer scuze in caz ca te ai ofensat la remarca mea subtila si inofensiva si promit ca imi voi cantarii cuvintele cu mai mare precizie cand ma adresez tie pe viitor.
Foarte ciudat. Acum n-a mai mers. M-am spalat pe fata, apoi am mai intrebat-o o data pe Ana: “ai vazut si tu icoanele care dansau si cum le-am rearanjat si le-am dus pe pagina 2, nu?”. A zis da, si nu doar ca sa-mi faca pe plac. Nu pot sa explic de ce a mers si de ce nu mai merge acum. Daca as fi stiut ca e un eveniment unic as fi facut poze, screenshoate, de toate.
Foarte ciudat. Acum n-a mai mers. M-am spalat pe fata, apoi am mai intrebat-o o data pe Ana: “ai vazut si tu icoanele care dansau si cum le-am rearanjat si le-am dus pe pagina 2, nu?”. A zis da, si nu doar ca sa-mi faca pe plac. Nu pot sa explic de ce a mers si de ce nu mai merge acum. Daca as fi stiut ca e un eveniment unic as fi facut poze, screenshoate, de toate.
Este foarte interesant, pt. ca se stie clar ca merge numai pe 1.1.1. Daca a mers totusi in cazul tau, inseamna ca este un eveniment exceptional, de care ar trebui sa stie in primul rand cei care au programat jailbreakul, poate reusesc sa repete figura si sa investigheze de ce s-a intamplat asa…
P.S. Poate asa am avea si noi o metoda buna de jailbreak si activate pt. 1.1.3