cum accesez fisierele iPhone-ului din Windows?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Am cumparat ieri un iPhone 1.1.2 OTB pe care l-am downgradat la 1.1.1 si l-am activat. Inca nu-l pot folosi ca telefon insa pot folosi aplicatiile din InstallerApp. Am instalat de asemenea PDF Viewer si gpSphone insa aceste programe necesita sa copiezi anumite fisiere in directoare specifice in iPhone, chestie care nu stiu cum sa o fac din Windows. Evident iTunes nu ajuta cu nimica.

Deci daca cunoaste cineva un program windows care sa permita accesul la sistemul de fisiere din iPhone si sa permita transferul fisierelor din PC in iPhone, il rog sa posteze.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
raducoc - 03 Februarie 2008 08:19 PM

Am cumparat ieri un iPhone 1.1.2 OTB pe care l-am downgradat la 1.1.1 si l-am activat. Inca nu-l pot folosi ca telefon insa pot folosi aplicatiile din InstallerApp. Am instalat de asemenea PDF Viewer si gpSphone insa aceste programe necesita sa copiezi anumite fisiere in directoare specifice in iPhone, chestie care nu stiu cum sa o fac din Windows. Evident iTunes nu ajuta cu nimica.

Deci daca cunoaste cineva un program windows care sa permita accesul la sistemul de fisiere din iPhone si sa permita transferul fisierelor din PC in iPhone, il rog sa posteze.

Mai intai, trebuie sa ai acces wireless la la PC-ul in cauza.
Apoi:
- instaleaza BSD Subsystem si OpenSSH din Installer
- rebooteaza iPhone, apoi instaleaza WinSCP (http://winscp.net/download/winscp406setup.exe) in Windows
- ruleaza WinSCP apoi da IP-ul de la iPhone, cu username root si parola alpine;
- asteapta cam vreoa 30 sec pt. prima conectare

Acum ar trebui sa vezi in fereastra dreapta a WinSCP - arborele de directoare al iPhone

Succes !

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

IphoneBrowser

http://www.iphone-hacks.com/downloads/file/67