Poate parea o intrebare stupida, dar de ce nimeni de pe aici nu vorbeste despre macbook air? ms!
pai ce e aia? scuza-ma ca intreb.
Ce e aia macbook???
13” Macbook Pro 2015
pai nu e portabil? adica daca s-ar vorbi nu s-ar vorbi in sectiunea de portabile?
MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”, Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)
hai bre hukule, ne jucam si noi pe aici…
nu fiti rai! si mie mi-a luat mult pana am aflat ce e aia mac… http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9267/
MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb
betiluna - 05 Februarie 2008 01:16 AMPoate parea o intrebare stupida, dar de ce nimeni de pe aici nu vorbeste despre macbook air? ms!
vorbim despre el la sectiunea “cosmetice”, categoria “pudriere si ale farduri”
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
ms tuturor pentru ingaduinta am realizat unde am postat abia dupa. ms pt intelegere!
Bun, acuma ca te-ai prins, mut topicul la Portabile. Insa il sterg pe cel pe care l-ai deschis acolo, mergi la topicul dedicat daca vrei sa discuti.
Bine ca nu te-ai suparat, ne mai distram si noi…