Da’ la Touch cum are loc, altero? Care e mai subtire de doua ori decit iJesus.
Inteleg faptul ca au facut special chestia asta ca sa se vinda si Touch-ul insa prea mi se pare trasa de par. Apple putea pune foarte simplu mufa normala de 3,5” la iphone fara sa fie ingropata in carcasa.
marketing. accesoriile aduc un profit excelent. cum ar fi fost sa se potriveasca orice model de casca in iPhone?
Profit excelent pt 3rd party ...gen Belkin sau Griffin
desi s-amai postat… cei de la Belkin au un adaptor pt iPhone, si am dat o intrebare la cei de la Domo daca nu il aduc si in Ro ...astept un raspuns de la ei
marketing. accesoriile aduc un profit excelent. cum ar fi fost sa se potriveasca orice model de casca in iPhone?
desi s-amai postat… cei de la Belkin au un adaptor pt iPhone, si am dat o intrebare la cei de la Domo daca nu il aduc si in Ro ...astept un raspuns de la ei
Ai folosit vreodată adaptorul ăla să vezi cât de imens e? Eu am văzut unul in Franța in noiembrie, e pur și simplu inutilizabil într-un buzunar.
Cât despre profitul din vânzarea de astfel de adaptoare, e nul. Lumea preferă să-și scurteze cu un cutter mufa de la cască puțin decât să umble cu monștri de adaptoare pe iPhone. Și asta in US, unde au alți bani decât noi și suma pentru un adaptor e infimă. E problemă de confort, nu de bani neapărat.
[ Modificat: 06 Februarie 2008 04:46 AM de dtancu ]
Modelul de 16 GB este 1.1.3 OTB, pentru care nu exista inca jailbreak.
Sunt curios daca va merge downgrade la 1.1.2, apoi downgrade hardware BL 4.6 la 3.9 si apoi AnySIM 1.3 de exemplu….
Avind Shure E3C si E4C te asigur ca acel adaptor e complet peste mina. Problema e ca mufele jack de la castile Shure sunt la 90 grade, in “L”. Asa ca prelungitorul ala devine un cablu care undeva la mijloc iti face un mare cot la 90 grade, unde bagi mufa de la casca Shure in el.
Pentru alte tipuri de casti o fi bun.