Sondaj
Cum se va numi noul handheld Apple ?
iPalm 8
NewtonPro 1
(HUGE) iPod 2
altfel ... 6
Total voturi: 17
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Apple cumpără Palm ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/news/2149813/apple-bite-palm

Comentați. Si votati la poll smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Poate dupa ce le scot Apple vor deveni mai interesante si mai utile pt noi, majoritatea. Sunt sigur ca tata Jobs va gasi o modalitate de a atrage clienti noi… I wonder what the new features will be… Ati vazut ce a facut cu iPodul… a cumparat un mp3 player obscur si l-a transformat in cel mai bine vandut articol Apple.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Naah… daca va cumpara Palm, nu va scoate un handheld dintr-asta obisnuit. Aceste device-uri nu cred ca mai au un viitor. Cel mult sa faca o combinatie iPod + Palm + GSM… dar nu cred.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 13 Februarie 2006 05:41 AM

zvonul e de cel puțin un an: apple ar intra pe piața telefoniei mobile cu ceva neobișnuit, deci un molecular (cum zic eu) + Palm + iPod ar fi pe stilul lor + ce naiba le mai trece prin cap. ei, cum se va numi? iPalm pare cel mai logic…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

Cred ca Apple detine deja tehnologia necesara pentru fabricarea unei “scule” gen palm+telefon+.....etc.
Ma gandesc ca vor achizitiona Palm numai pentru a castiga si partea asta de piata prin lansarea unui produs sub marca proprie.
Adica se vor folosi si de cunostintele celor de la Palm, dar, mai mult inclin sa cred ca vor se vor folosi de fabrici pentru productia proprie, si apoi de legaturile pe piata pentru distributie. Desi Apple sta bine in occident la partea de distributie, daca mai apare o noua “cale” de ce sa nu o foloseasca ?!
Nu stiu, asta e parerea mea inainte sa’mi beau cafeaua grin

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Daca iPod-ul G6 va arata ca in desenele ce circula, daca va avea touchscreen, daca va avea wifi sau/si BT, nu cred ca exista decat neajunsuri minore de licentiere a Garnet si minuscule probleme de adaptare a OSului pentru hardwareul specific. In rest, isync, iTunes sau orice ar fi, sigur e deja pregatit sa faca fata (au dus o viata dubla de la versiunea 4.1 HAHAHA)!

Nu cred ca trebuie sa fie telefon deviceul viitor, cred ca nivelul de iPalm pentru OS to go plus photo, video si PIM e suficient.

Ca sa raspund la pool, cred ca va fi un nume original, nu e listat in variante. N-am idee care va fi acela dar poate sa fie si Spark sau Cupertino…

P.S. ca folositor de palm si ipod, nu pot sa zic decat… man, i’m buying one!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 13 Februarie 2006 05:41 AM

Măi Sergiulică, de ce ne provoci cu întrebări d-astea? Păi dacă zvonul cu Apple implicabil în niscai telefonie celulară circulă de cel puțin un an, ceva trebuie să fie. dat fiind că Palm a avut, de la bun început (în 1998 mi-am luat eu din State unul) suport pt MAC OS, pare firească ideea ca Steve să se îndrepte spre Palm. Cert, va fi ceva original, posibil cu variante „populare” și „pro”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Va provoc ca altfel nu mai zice nimeni nimica nou pe forumul asta in afara de: “Vand ceva” sau “Mi-am stricat macoesu - ce ma fac ?”
Le-ash pune pe prima pagina de s-ar putea smile Numai ca nu ma pricep sa incropesc repede poze pentru articole (la asta ar fi fost un mar apple care musca dintr-un palm sau un palm vechi cu un mock-up de finder pe ecran)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... pai cică RDS o să trecă pe telefoane apple, din vară

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member