Megastructures:Concrete
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Poa’ să-mi înregistreze şi mie cineva emisiunea aceasta care rulează acum pe National Geographic….îmi trebuie pentru şcoală pe sem. al II-lea…în special partea cu betonul ăla misto Lytracon….hai macuserilor ajutaţi un little buddy….şi vorba lui Cattus bifaţi şi o faptă bună pe ziua de astăzi raspberry

[ Modificat: 07 Februarie 2008 12:13 AM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca-mi spui cand se mai difuzeaza, o trag eu. Acu’ nu pot, si oricum, a inceput.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
altero - 07 Februarie 2008 12:37 AM

Daca-mi spui cand se mai difuzeaza, o trag eu. Acu’ nu pot, si oricum, a inceput.

păi nu ştiu la ei pe site zice că pe 20 ianuarie…atunci am uitat de ea şi azi întâmplător am observat-o schimbând canalele….nu poţi să-i dai drumul acum că dupaia tai eu ce ma interesează adica partea cu Lytracon smile ...dar dacă zici că eşti ocupat presupun că iţi este peste mână să stai cu un ochi pe televizor şi cu altul în…unde ai treaba… red face ...ms oricum smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

oh nevermind,văd că s-a şi terminat….au mai scurtat-o…de ce oare? am mai vazut-o acum aproape 6 luni si prezentau mai pe larg betonul viitorului…mersi mult oricum de iniţiativă....tipic macuserilor….promptitudinea si amabilitatea sunt la ele acasă cool smirk

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

bubule: cauta fratele meu pe torenti ca sigur o gasesti.

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
GabrieL - 07 Februarie 2008 03:06 AM

bubule: cauta fratele meu pe torenti ca sigur o gasesti.

torenti,dc++ u name it rolleyes ....din câte am văzut cea mai cerută este cea cu Burj al Arab(sau cum s-o scrie)(in sensul că o au toţi) cât despre asta cu beton care-mi trebuie mie am gasit-o decât într-un singur loc…pe seedpeer parcă si acolo era vai de capu ei n-avea seederi nici peers nici nimic smirk

LE: că nu stiu pe unde să postez…mai nou apare iphone-ul şi in filme/seriale de pe plaiurile mioritice a.k.a in inima dă ţigan LOL

[ Modificat: 07 Februarie 2008 03:24 AM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cred ca se reia intre ora 23 si 00. Am programat jucaria sa inregistreze, mai uit maine ce-a iesit si iti zic.

Deci ce vrei tu? Ceva cu Lytracon-ul… vad eu daca e.

[Poate intra pe forum inima de tigan, sa intrebe de hack.]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Din păcate ăsta cu betonu’ nu apare în programări
http://natgeochannel.ro/watch/series_details.aspx?id_series=744
(probabil îi vine rîndul dupa Megavaporul care e pe 31 martie….probabil prea tîrziu pt tine)
De exemplu cel cu turnurile Petronas are afișate difuzările.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
MaC® - 07 Februarie 2008 05:07 AM

Din păcate ăsta cu betonu’ nu apare în programări
http://natgeochannel.ro/watch/series_details.aspx?id_series=744
(probabil îi vine rîndul dupa Megavaporul care e pe 31 martie….probabil prea tîrziu pt tine)
De exemplu cel cu turnurile Petronas are afișate difuzările.

Da nu ştiu nici eu sigur când ne trebuie…chestia asta cu betonul ţine de un proiect pe care-l avem în şcoală şi oricum nu mă grăbesc pentru că în mod cert nu o să trebuiască să-l predăm imediat după vacanţă...anyway să vedem ce-a facut altero cu jucaria cool smirk ...presupun că o să îl migălească raspberry da-l rog să nu-mi-l exporte/upscaleze în cine ştie ce hd că al meu pisi sigur crapă red face

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

M-am uitat acum (pe FastForward) la ce am inregistrat si nu cred ca e ce-ti trebuie: e despre constructia laboratorului de la Polul Sud.

Daca ai idee cand o sa mai fie cu betoanele, da-mi de stire.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
altero - 07 Februarie 2008 05:33 PM

M-am uitat acum (pe FastForward) la ce am inregistrat si nu cred ca e ce-ti trebuie: e despre constructia laboratorului de la Polul Sud.

Daca ai idee cand o sa mai fie cu betoanele, da-mi de stire.

oki doki….păcat că n-ai prins emisiunea bună...când mai dau de ea te anunţ negresit cool smile

P.S. ăia dă la inimă dă ţîgan crecă nu intră pă forum să cate hecku pentru aifăun…că dîn câte am văzut funcţona or să făceau ei că mere si vorbeau la iel închis LOL

[ Modificat: 07 Februarie 2008 05:40 PM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ca sa crestem sansele, iti dau nr. meu de tel, sa-mi dai semeseu’ cand or fi betoanele alea.