Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Inapoi la pagina principală

2% 2015

Miercuri, Aprilie 15, 2015

image

Mai este ceva mai mult de o lună până când se pot depune/trimite declarațiile pentru 2%.
Încă nu am reușit să schimbăm softul forumului (programatorul pe care l-am angajat a dispărut ca măgarul în ceață), si nu sunt încă bani suficienți pentru un nou server (avem în vedere și o altă opțiune – dacă se materializează, o facem publică). Așa că banii pe care i-am primit până acum stau cuminți în bancă, cu excepția celor cheltuiți pentru banner-ul MacUser.ro (cei care ați fost la Cluj anul trecut, l-ați văzut).

Ghidul MacUser a fost descărcat până acum de peste 15.500 de ori!

Atașez formularele necesare, iar instrucțiunile de mai jos sunt valabile și pentru 2015.

Dacă doriți să sprijiniți comunitatea din care facem parte, o puteți face într-un mod foarte simplu.
Știți că statul oferă posibilitatea să direcționați 2% din impozitul pe venit către o organizație la alegerea vostră. Acești 2% vă sunt oricum luați de către stat, dar voi puteți să decideți cine îi va primi.
Atașăm cele două formulare, 200 și 230, care trebuie completate de către voi și depuse la Administrația Finațelor Publice la care sunteți alocați.
Trebuie să completați doar unul din cele două formulare, în funcție de statutul vostru. Declarația 200 este pentru persoanele care au venituri din alte activități, iar Declarația 230 este pentru salariați. Ambele Declarații au instrucțiuni care vă pot ajuta, dar am inclus câteva repere, pentru ușurință. După completare, ștergeți chenarele portocalii și adnotările, printați formularele în două exemplare și depuneți-le la sediul Administrației Financiare la care sunteți arondați, până pe 25 mai 2015. Al doilea exemplar este dovada depunerii. Alternativ, formularul se poate trimite prin poștă, ca recomandată cu confirmare de primire.

Pe siteul ANAF puteți găsi adresele Administrațiilor Financiare, unde trebuie trimise Declarațiile completate.

Mulțumim!

altero's avatar

Autor: altero

Permalink

Inapoi la pagina principală.

    Dependent de știri? Abonează-te...