După cum cred că aţi remarcat deja, secţiunea de Software este una dintre noutăţile site-ului. Acea listă de programe nu vrea să fie nici pe departe ceva de genul Versiontracker. Intenţia mea a fost să adun la un loc cele mai bune şi mai folosite programe din diverse categorii, astfel încât ori de câte ori cineva are nevoie de un anumit soft, să ştie că acolo va găsi cu siguranţă ceva care este dovedit că merge, fără să fie nevoit să testeze 100 de alte aplicaţii mai mult sau mai puţin potrivite.
Evident că eu unul nu cunosc absolut toate categoriile de software, aşa că aştept sugestiile voastre în legătură cu alte categorii şi softuri pe care să le introduc în listă. De exemplu, habar n-am cu ce ar putea un programator să lucreze pe Mac. Any ideas?
Cumva s-ar putea o impartire pe macos classic/osx ?
sunt multe mac-uri vechi SH in romania si multi cauta software pt ele - chestii care sa ruleze pe 7.5 sau pe un 8.1…9
Poti sa faci si subcategorii ? ca la utilitare va iesi o supervarza ... de exepmplu VitaminSEE si Phone Director sunt utilitare amandoua dar fac chestii superdiferite. De asemenea ar fi mai util ceva in genul Retelistica cu subfoldere de Firewall, Conexiuni de la distanta, Transfer fisiere/download/P2P, Chat ...
Am preferat sa impart sectiunile pe domenii inguste, usor de definit. Inainte facusem o categorie numita Internet, in care pusesem browsere, P2P, FTP, email, si mi-am dat seama ca iese varza. Asa ca le-am spart in mai multe categorii separate.
Pentru Mac Classic - se poate face si o astfel de categorie, dar exista din ce in ce mai putin soft pentru OS 9 in jos.
Ce face Burn XFree in plus fata de Disk Utility? Ca mie mi se pare ca are cam aceleasi functiuni, nimic in plus.
In zilele mele de incepator-switcher (sugestiile de soft acolo tintesc, nu?) programelul asta a functionat foarte bine: drag, name disk si burn. Fara new image, blabla. Cat timp iti ia sa initiezi o scriere de DVD cu Disk Utility? Ca poate nu stiu eu si ar trebui sa intreb cum se face in sectiunea de tips and tricks. Cu BurnXfree imi ia 8 secunde de la deschiderea programului.
Nu face multe BurnXfree dar tot il folosesc mai des decat pe toast. Sa ridice mana cine are toast cu licenta! Nu zic ca e cel mai bun, departe de mine asta, dar trebuie sa fie si o alternativa freeware f usor de folosit. Parerea mea!
Functiile poate sunt aceleasi, usurinta de folosire cred ca e diferita. Programelul asta a ars multe DVDuri .
Ai dreptate ca e mai usor de utilizat decat Disk Utility. Dar n-avea cum sa arda DVD-uri, pentru ca nu stie asa ceva. Cel putin asta zice producatorul: “BurnX Free currenty doesn’t support work on DVD’s”
Ai dreptate ca e mai usor de utilizat decat Disk Utility. Dar n-avea cum sa arda DVD-uri, pentru ca nu stie asa ceva. Cel putin asta zice producatorul: “BurnX Free currenty doesn’t support work on DVD’s”
Man, I’m not crazy! Desi multi imi zic asta…
Versiunea 1.1 am observat cu stupizenie ca nu suporta.
Versiunea 1.0 stie si stie foarte bine. Am stricat un DVD doar ca sa pipai si sa urlu ESTEEE!!! (screenshots, dmg zipuit si cuvantul meu de forumist cuminte )