5 din 5
5
Secţiunea de Software a site-ului: aştept sugestii
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Eee… Cum nu. Numai ca imi placea mai mult sa fie in gradina noastra. smile

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cind te duci pe mac update sau version tracker, dai si de nesfirsite balarii. Eu cred ca la sectiunea Software ar trebui sa intre programele care intr-adevar sint: utile, inteligente, indispensabile si care te scot din rahat exact cind ai nevoie. Uneori, poti sa treci pe linga o chestie salvatoare tocmai pentru ca nu ai relatari si opinii corecte. De exemplu, mi-am tras UnrarX sau Firestarter descoperindu-le in aceasta sectiune. Alteori, programele mai vechi isi fac treaba mai bine decit altele noi! Dar cum sa mai dai de ele?

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

tudor, totusi nu se poate ceea ce era inainte? softurile? acum trebuie sa le caut de cate ori am nevoie… erau indispensabile smile pt mine smile

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Se poate face o arhiva, o biblioteca pe FTP. E destul spatiu pentru asta. De fapt, chiar exista un folder “Soft” pe FTP in care sunt puse tot felul de programe free (cateva, ce-am avut si eu p-acolo). Ideea e ca nu pot face public FTP-ul pentru ca nu stiu sa-l setez (serverul FTP) ca un user care se conecteaza sa nu aiba acces decat la un singur folder. Repet, daca se ofera cineva sa ma indrume…

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stii ce ai putea face, Steji? Sa faci un nou cont (un nou user, fara drepturi de administrator). In felul asta am avea acces numai la folderele contului respectiv. Iar ca sa nu-si bage careva picioarele prin folderele pe unde nu are ce cauta (Library etc.), seteaza-le din Finder permisiunile la No Access (Get Info pe folder, Ownership & Permissions: No Access; nu uita sa-i dai Apply to enclosed items). Ar trebui sa mearga asa, daca faci toata operatia din contul de administrator. Dupa care nu uita sa ne trimiti pe PM datele de login.

Pana la urma o sa ne zica cineva cum se seteaza ca lumea un server de FTP, doar ca acum banuiesc ca lumea e plecata, e cald, nu e copt momentul. Numai sa nu disperi ... smile. Chiar, poate iti poate spune cineva la intalnirea de pe 31. A propos, daca filmati la intalnire, sa-mi pastrati si mie filmul !

5 din 5
5

conversie fisiere audio ››