2 din 2
2
rds si xtorrent
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
bobocbbb - 14 Februarie 2008 10:26 PM

imi poti spune si mie cum se foloseste btpd?
eu la limewire sau xtorrent dau search imi gaseste un film sau ceva si il downloadez….aici e mai complicat.

Banuiesc ca l-ai instalat corect, adica ai deschis dmg-ul, ai instalat prima data daemon-ul, apoi ai copiat front-end-ul.
Ai incercat sa aduci un torrent si ti-a dat mesajul “Start Daemon First”, asa-i?
Vezi in imagine, da click pe triunghi (1) si-ti deschide un sertar lateral cu butoane in care gasesti si Start Daemon (De ce drakku au facut triunghiul ala asa de discret, nu ma intreba).
Vezi in Preferences (Cmd+,) iti stabilesti locul unde sa faca download, viteza de download si upload, ratio, etc, ce mai vrei. Apoi din sertarul lateral, click pe Add si ii dai torentul.
Apoi, ca sa verifici procentajul de download apesi din cand in cand pe butonul List (2). Nu stie sa actualizeze singur si nu are bare de progres. Interfata extrem de primitiva, dar este resource friendly si router friendly.
Succes!

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

dar nu e azureus friendly….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
mediaconvertor - 15 Februarie 2008 04:08 PM

dar nu e azureus friendly….

Drept graiesti. Iconul spune ce-i face lui Azureus.  wink

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
bobocbbb - 14 Februarie 2008 10:49 PM

am facut ce mi-ai zis,acelasi lucru se inampla si cu cablu direct.
e posibil sa fie de la programele de download…

mediaconvertor - 14 Februarie 2008 07:43 AM

exact asa!

dupa cum ziceam, mie nu imi pica neaparat cand downloadez ceva, poate sa nu faca nimic calcu. si in general imi pica dupa 7-8 seara pana in 23-24. ma gandesc ca e mai aglomerat rds-ul atunci si nu face fata, iar astia cu macu sunt primii care pica.
ciudat e ca nu esti din buc si se comporta la fel.

Semnătură 

Mcintoshing…

2 din 2
2