office romanesc pentru mac os 10.3.9
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.02.08

Pot folosi tastatura cu diacritice în toate celelalte programe, în afară de Office (Word). Am incercat cu Office X și Office 2004. Îmi trebuie un Office mai recent sau se poate instala limba română în cel pe care-l am deja?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai daca poti in alt program, atunci trebuie sa mearga si in word
la tine, ce nu mege?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.02.08

Pur și simplu, în Word nu există limba română.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aaa, da, asa e
dar in ce programe ai tu limba romina?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Limba romana in meniu, sau limba romana in pagina? Office X NU STIE diacritice, Office 2004 STIE! Totul e sa pui tastatura romana in meniu, sus, in dreapta.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.02.08

Mulțumesc mult. Probabil că nu era bun Office-ul 2004 pe care-aveam. Am instalat unul nou și acum ia diacriticele. Acum, ca să zic așa, “scrisul e mai liber, iar societatea [informatică] mai permisivă”.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Atentie, insa. Diacriticele pe care le folosesti NU vor fi vizibile in Windows (toate versiunile, pina la Vista). De aceea, mergi la http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1725/ si, pentru compatibilitate cu Windows, foloseste tastatura 6_Romanian L2 cedilla

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 18 Februarie 2008 02:44 PM

Atentie, insa. Diacriticele pe care le folosesti NU vor fi vizibile in Windows (toate versiunile, pina la Vista). De aceea, mergi la http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1725/ si, pentru compatibilitate cu Windows, foloseste tastatura 6_Romanian L2 cedilla

Uite că și dacă-s plecat peste weekend se rezolvă cestiunile…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…