2 din 2
2
probleme - diacritice
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

de dezactivat te lasa, dar te avertizeaza ca sunt folosite de sistem. totusi daca ii dai “Disable” le dezactiveaza.
eu am active in Font Book doar: Curier, Geneva, Helvetica, Helvetica Neue, Lucida Grande, Monaco, Myriad, Times, Verdana si Zapf Dingbats (toate de sistem) si un Microsoft Sans Serife pt Office
11 fonturi mari si late

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
STef… - 24 Februarie 2008 04:52 PM

de dezactivat te lasa, dar te avertizeaza ca sunt folosite de sistem. totusi daca ii dai “Disable” le dezactiveaza.
eu am active in Font Book doar: Curier, Geneva, Helvetica, Helvetica Neue, Lucida Grande, Monaco, Myriad, Times, Verdana si Zapf Dingbats (toate de sistem) si un Microsoft Sans Serife pt Office
11 fonturi mari si late

Păi ai tot ce trebuie, cred. Hiragino, teoretic, nu trebuie decît pt limbi orientale, dar sistemul o lua rău la vale dacă nu le avea. Nu am mai testat în Leo, deoarece aici nu le pot șterge decît cu chin și nu-s sigur că nu fac rău. Ai șters și Hiragino? Dacă da, nu face rău la stomac?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Niciodata n-am avut activate fonturi orientale, niciodata nu mi-a creat probleme (nici nu vad la ce)
De ce spui ca e un chin sa le dezactivezi din Leo? Pur si simplu desable din FontBook

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
STef… - 25 Februarie 2008 04:35 PM

Niciodata n-am avut activate fonturi orientale, niciodata nu mi-a creat probleme (nici nu vad la ce)
De ce spui ca e un chin sa le dezactivezi din Leo? Pur si simplu desable din FontBook

1. Deoarece dacă primești, iar eu primersc cotidian aproape, spam cu caractere japoneze, Mail.app gîndește muuuult pînă găsește înlocuitor pt afișare.
2. De ce spui ca e un chin sa le dezactivezi din Leo? Pur si simplu desable din FontBook
Nu la asta se referă chinul, ci la faptul că, în Leo, de ex., vreau să pun Helvetica Neue cu caractere RO, făcute de mine, și se lasă greu sistemul la înlocuire! Și alte alea ca asta….

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pentru ca au acelasi nume
eu de obicei la cele remapate de mine le schimb un pic numele, si bineinteles version si ID ca sa nu se incalece cu originalele

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
STef… - 25 Februarie 2008 05:05 PM

pentru ca au acelasi nume
eu de obicei la cele remapate de mine le schimb un pic numele, si bineinteles version si ID ca sa nu se incalece cu originalele

Da, da, numai că la Helvetica Neue nu merge cu schimbatul numelui, adică să-i zic Helvetica Neue Goguță, deoarece sistemul nu-l mai recunoaște și trebuie să-l recunoască, altfel n-am făcut nimic.

Semnătură 

2 din 2
2