2 din 2
2
Lipsă ş pe tastatura de Macbook Pro, generarie februarie 2008
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dariusg - 23 Martie 2008 03:52 AM

Mna, le-am aruncat din Keyboard Layouts. Şi am curăţat cu onyX. Da’ tot îmi apar când merg la International, chiar de nu mi-s selectate să-mi apară-n bară. Nu le pot da dracu’ de tot?

Nu cumva le ai de două ori, și în /Library/Keyboard Layouts și în Users/Loggedin user [tu]/Library/Keyboard Layouts? Adică și la nivelul superior și în ăl inferior, al utilizatorului, cum cred. Altfel, cum să apară dacă le-ai șters, le-ai șters doar într-o partre și au rămasără în aialantă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Nu le mai am. Ui’. M-am uitat peste tot. În keyboard layouts doar ăla de mi-l tre’. În listă încă tuate. De unde tre’ să le mai elimin? Am încercat să selectez una dintre alea ce nu-mi trebuie şi merge, deci undeva mai sunt pitite.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dariusg - 23 Martie 2008 07:23 PM

Nu le mai am. Ui’. M-am uitat peste tot. În keyboard layouts doar ăla de mi-l tre’. În listă încă tuate. De unde tre’ să le mai elimin? Am încercat să selectez una dintre alea ce nu-mi trebuie şi merge, deci undeva mai sunt pitite.

Ori nu știu eu să explic ori tu ești amorezat așa de tare că nu ești atent: păi tu nu vezi că le ai de două ori? Recitește ce ți-am zis, unele le ai la nivelul /Library/Keyboard Layouts, celelalate la nivelul userului logat.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Da, se pare totuşi teoria conform căreia aş fi idiot se confirmă: n-am mers la ambele library-uri, credeam că-s tot una. Bun. Am păstrat doar MacLegacy-L2.

Vă mulţumesc tutulor. Esteţi divini.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dariusg - 23 Martie 2008 10:56 PM

Da, se pare totuşi teoria conform căreia aş fi idiot se confirmă: n-am mers la ambele library-uri, credeam că-s tot una. Bun. Am păstrat doar MacLegacy-L2.

Vă mulţumesc tutulor. Esteţi divini.

Eu nu am zis că ești idiot, ci că ești îndrăgostit. Acuma că astea ar fi sinonime, nu știu! Parcă nu…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

Ziceam io despre eu însumi.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ia uita-te daca nu cumva le-ai pus SI IN LIBRARY!
Hm, am scris in alta parte, ia te uita unde a ajuns!

[ Modificat: 24 Martie 2008 04:05 AM de iaru ]

2 din 2
2