Romanian QWERTZ + AZERTY
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

La solicitarea unor conationali, mai ales stabiliti peste hotare, am creat si cate o versiune Romanian Romanian QWERTZ & AZERTY. Evident, cum am banuit eu ca s-ar putea adapta un keylayout romanesc pentru acele claviaturi fizice. Ultima oara, a cerut asa ceva tanarul Macsimus, la intalnirea de joi seara, la Salamandra. Cei care ar avea nevoie de asa ceva, rog a-mi da feedback. Dati de veste si la altii, precum amici stabiliti prin Franta, Germania sau Austria.

Instalarea se face copiind fisierele cu extensiile .keylayout si .icns in Library/Keyboard Layouts, log-out, log-in, apoi in System Preferences se activeaza si se folosesc.

Fișiere atașate
RO_azerty+Qwertz.zip  (Dimensiune Fişier 13 - Downloads: 90)
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu scapa neobservat. Te rog, poti sa pui si layoutul QWERTY si (mai important pentru mine) .icns cu steagul obisnuit?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 25 Februarie 2006 03:13 PM

Nu scapa neobservat. Te rog, poti sa pui si layoutul QWERTY si (mai important pentru mine) .icns cu steagul obisnuit?

1. Pai versiunile qwerty (cateva) sint de mult pe http://www.unibuc.ro/en/cd_sorpaliga_en
direct

http://homepage.mac.com/sorin_paliga/.Public/MAC OS X issues/Romanian Keylayouts.zip 

2. Am creat cateva „steaguri” suplimentare in cazul in care unii le folosesc simultan cu versiunea standard sau folosesc cel putin doua, ca se le deosebeasca mai usor in Keyboard Menu. Oricum, sunt de teste, urmeaza sa aduc la zi tot setul de Romanian keylayouts zilele viitoare, dupa niscai feedback.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…