Ca tot intrebam de programe, ce OS folositi? (pe macul pe care il folositi cel mai mult daca aveti mai multe)
Am votat Leo, dar am și Tiger + emulatorul de 9 pe ailaltă partiție. Acum nu, dar uneori mai pun și un Linux, așa, să nu uit că mai există și alternative.
Leo. Dar, deşi e brav în 99% din cazuri, mă sîcîie acel 1% (lenea bruscă din Safari, imposibilitatea de a ieşi din anumite aplicaţii).
Tiger nu era aşa poleit, dar ştia anumite lucruri mai bine!
Si eu am votat cu Leo. In acel 1% mai sunt cateva frustrari (e mai sensibil, dependenta kext-urilor unele fata de altele este mai mare, timpul dintre aparitia unui update la 10.5 si aparitia unui update la Adobe PDF - ca imprimanta este destul de mare - hmmm, asta nu e vina lui Apple, dar este o frustrare pt utilizator, etc.).
Din pacate Leo a dat niste rateuri in ultimele zile - adica a crapat irevocabil - am si tras de el cu toata suita adobe deschisa mail si alte chestii plus parralels - un apeste alta e ok.
Adică cum a crăpat IREVOCABIL? Nu mai pleacă?
Din cîte ştiu, ai 6 GB RAM, din care 3 sînt dedicaţi Photoshopului, Parallels ia cel puţin 1 Giga. Hm, începi să fii puţin strîmtorat!