2 din 5
2
Sondaj
Best image viewer pe Mac
Preview (free) 152
Xee (free) 19
JustLooking (free) 14
GraphicConverter (34.95$) 4
altul 26
Total voturi: 215
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Poll - Image viewere
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

poti sa vizualizezi mai multe poze cu quick look si fara sa le selectezi pe toate. folosesti sagetile si le vizualizeaza in functie de cum sunt aranjate in folder. pe randuri, coloane.
daca ai 10 poze intr-un folder, cate 5 pe un rand (mod thumbnail), deschiza prima poza, apoi sageata dreapta pana la a 5 a, sageata jos a 6 a pe randul doi, sageata dreapta pana la capat. ati prins voi ideea smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08

stie cineva daca quicklook poate fi setat sa intre direct in fullscreen (fara sa apas combinatii de taste - ci doar space)? Si daca da, isi pastreaza modul de navigare din taste fara sa ies din fullscreen?
Poate exista vreo comanda din terminal sau vreun plist/plugin. Ar fi exact ce-mi trebuie.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Bogdan909 - 08 Mai 2008 05:01 PM

poti sa vizualizezi mai multe poze cu quick look si fara sa le selectezi pe toate. folosesti sagetile si le vizualizeaza in functie de cum sunt aranjate in folder. pe randuri, coloane.
daca ai 10 poze intr-un folder, cate 5 pe un rand (mod thumbnail), deschiza prima poza, apoi sageata dreapta pana la a 5 a, sageata jos a 6 a pe randul doi, sageata dreapta pana la capat. ati prins voi ideea smile

eu am utilizat dintotdeauna modul Column de vizualizare a fisierelor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.07.06

pe Column e si mai simplu, folosesti doar sageata jos. Mie imi place mai mult modul Icons.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05
EMacsi - 08 Mai 2008 04:18 AM
PocoLoco - 06 Mai 2008 02:35 AM

ce face xee in plus de preview?

Poti derula intr-un director inainte si inapoi, ceea ce e f la indemana. Fara Xee sau Justlooking m-as simti frustrat pe Mac, asa sunt extrem de multumit. smile

Exact acelasi lucru il face si quicklook daca selectezi o poza intr-un director apoi poti sa apesi tab apare quicklook apoi sageata in jos sau dreapta si trece la urmatoarea mai mult ce mai imi place si mai mult este ca daca ai intr-un director asa cum am eu cite un proiect care contine si poze si documente word si pdf-uri , si chiar schite in diverse formate (cu ajutorul unor plugin-uri pentru quicklook) le poti vedea pe toate trecind de la una la alta indiferent de format si fara sa deschid alte programe pentru fiecare tip de document care este in director .

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Dacă pozelel sunt într-un folder pe Mac, le vizualizez prin QuickView
Dacă pozele sunt din alte surse, uneori mai folosesc Preview.

QuickView e valabil doar pentru cei cu Leopard - specificație pentru newbie.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 01.03.08
EMacsi - 08 Mai 2008 04:18 AM

Poti derula intr-un director inainte si inapoi, ceea ce e f la indemana. Fara Xee sau Justlooking m-as simti frustrat pe Mac, asa sunt extrem de multumit. smile

Same here smile

//LE: Ah, gata. Am vazut acum ca si QuickLook face acelasi lucru.

[ Modificat: 06 Iunie 2008 02:14 AM de Alexia ]
 Semnătură 

I  macbook

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Afisaza urmatoarea poza din folderul respectiv prin apasarea tastei “Space” si inapoi prin “Shift+Space”

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.05.07

cateva softuri de vizualizat imagini
- Caffeine Browser
- QPict
- iView MediaPro
- CocoViewX
- AcdSee (PowerPC only)
- PhotoMechanic
- ViewIt

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.02.07

QuickLook e varianta Default de vizualizare simplista a pozelor dupa parerea mea ...

dar ma intreb exista sau se poate face ceva ca atunci cand dai dublu click sa se deschida tot cu QuickLook ?

sa poti da Get info / Open with / QuickLook ... asa nu se poate pt ca nu e o app

nu ca ar fi mare greutate sa apesi Space dar ma intreb ? am tot cautat si din care am gasit cica nu se poate ? poate voi stiti ceva mai mult ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dublul click e comanda de DESCHIDERE! Deci nu poate fi asignata unei functii de previzualizare! Ce ar fi sa schimbi functiile de baza? Haos!

P.S.: Iar GraphicConverter o fi costind el bani, dar functioneaza si ca trial fara limita… smile Deci eu l-as pune la gratis.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

uitandu-ma de ceva vreme pe aceste sondaje (gen ce browser, image viewer, music player, etc.), mai ales ca fost user de Wind… (nu ma mai intorc niciodata acolo), nu pot sa nu observ ca in general alegerile oamenilor au fost cu precadere pentru aplicatiile OSXului default, ceea ce spune cat de bine a fost asta gandit, practic cumperi MACul, il bagi in priza si ... il folosesti, DUH !

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

am apasat “citeaza” in loc de “editeaza”...scuze.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Preview, desigur, şi mai nou Quick View.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.06.07

folosesc preview, insa ma agaseaza un lucru: am un folder de poze, le deschid, imi place ca am “drawer”-ul si ma misc mai repede DAR, trebuie sa selectez doar cateva, cum fac?

trebuie sa-mi notez pe o hartiuta toate numele: dsc000456, dsc000457,.... etc AAAAAHH

era ideal daca puteai doar sa tragi din “drawer”-ul ala direct intr-un alt folder

Semnătură 

I’m a very neat monster

2 din 5
2