1 din 5
1
Localizare forum
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Se bagă cineva să traducă forumul nostru mândru, cu față nouă?

Nu m-am lămurit încă daca trebuie modificat un fișier sau o grămadă, mai sap în documentația EE.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cel care face treaba își pune numele la EE .

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai adaug că limba română se va alătura și nu o va înlocui pe cea engleză. Fiecare user va putea alege la Localization Settings în ce limbă vrea forumul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
huk - 13 Mai 2008 06:20 PM

Mai adaug că limba română se va alătura și nu o va înlocui pe cea engleză. Fiecare user va putea alege la Localization Settings în ce limbă vrea forumul.

(default-ul va fi în română)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 13 Mai 2008 05:47 PM

Se bagă cineva să traducă forumul nostru mândru, cu față nouă?

Nu m-am lămurit încă daca trebuie modificat un fișier sau o grămadă, mai sap în documentația EE.

Nu am timp acum, dar cu bucurie, dacă vreți, mă bag la sugestii și inovații. e și mai bine așa, să facă altcineva treaba asta, să mărim numărul de traducători.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

ia pune fisierele ce trebuiesc traduse aici, sa vedem si noi despre ce e vorba!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai cand termini fisierul de mai sus, trimite pe mail sau pm si ti le trimit pe restu…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
huk - 13 Mai 2008 06:12 PM

Cine se oferă voluntar primește fisierele pe PM…

Eu mă ofer pentru limba germană.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05
Eugen M. - 14 Mai 2008 04:04 AM

Cine se oferă voluntar primește fisierele pe PM…

Eu mă ofer pentru limba germană.

Foarte tare frate, dar dupa cum se vede in poza atasata mai sus, exista deja localizare in germana…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
knockout - 14 Mai 2008 04:32 AM

Foarte tare frate, dar dupa cum se vede in poza atasata mai sus, exista deja localizare in germana…

Da, acum am deshis și eu pozele.
Păi dacă așa vine vorba, în ce limbă mai vreți treaducere, în rusă. Pentru că din câte observ, în poza respectivă sunt mai toate cele de care aveți nevoie, sau?

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Mai puțin româna… :(

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

cineva trebuie să scrie un text cu traducerea română a fisierelui atașat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Mda…mi-a picat mărul în cap de m-am apucat să traduc rtful de la tine huk…şi am făcut 14 pagini red face Dar o las baltă şi termin mâine că simt că imi ies ochii din orbite deşi nu mai stau în faţa unui CRT ci a unui LCD LOL

P.S. Cui i-l trimit apoi ţie sau lui Knockout?Sau amândurora?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

trimite pe mail la admin punct macuser la gmail si o sa primesti la schimb un zip cu alte 9 fisiere. smile
Cattus, te bagi sa fii a doua pereche de ochi care vede traducerea?

Cele x pagini din rtf-ul ala vor trebui bagate, cate una cate una in campuri individuale ca in poza. O sa ia si aia ore bune.
Daca mai sunt voluntari pentru traduceri sau pentru verificare traducere, sariti cu oferta. Eventual poate impartim fisierele.

P.S. In total sunt 46 de fisiere cam la fel de lungi, dar am zis ca traducerea forumului ar fi munca de ajuns… numai 10 fisiere e deja prea mult.

[ Modificat: 14 Mai 2008 07:43 AM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

OK boss am înţeles e ca şi făcut cool grin ....da o nelămurire mai am gmail punct ce com sau ro? rolleyes

Oh God….gmail e doar cu com!Nu?

Da e doar cu com…vai mie…whatever Noapte Bună! tuturor să număraţi mere picând din pom în vis cheese

[ Modificat: 14 Mai 2008 07:50 AM de B-u-B-u ]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 14 Mai 2008 07:40 AM

trimite pe mail la admin punct macuser la gmail si o sa primesti la schimb un zip cu alte 9 fisiere. smile
Cattus, te bagi sa fii a doua pereche de ochi care vede traducerea?

Cele x pagini din rtf-ul ala vor trebui bagate, cate una cate una in campuri individuale ca in poza. O sa ia si aia ore bune.
Daca mai sunt voluntari pentru traduceri sau pentru verificare traducere, sariti cu oferta. Eventual poate impartim fisierele.

P.S. In total sunt 46 de fisiere cam la fel de lungi, dar am zis ca traducerea forumului ar fi munca de ajuns… numai 10 fisiere e deja prea mult.

Da, la o verificare mă bag, atît, dacă mușteriul dorește, desigur. Mai mult nu pot acuma, sînt copleșit de sarcini…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

1 din 5
1