2 din 5
2
Localizare forum
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Avem un voluntar traducator! smile Multumim B-u-B-u!

Cred ca o sa fac eu modificarile cu eventualele corecturi (inca nu avem voluntar pentru verificare) si apoi o sa intri tu Cattus Thraex, cand ai timp, direct in modulul de administrare si o sa compari (mai) rapid varianta in engleza cu cea in romana, cu posibilitatea de a modifica direct in modul. O sa-ti arat cum intri si sper ca psergiu sa ma ajute cu permisiunile. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator

HEHE, puteti testa pre-alfa-ul daca va duceti in Panou de control si la Localization Settings alegeti ROMANA. (nu se poate scrie cu ă sau â pentru că e un fisier la hosting care se numeste ca limba si nu ne da voie cu caractere ciudate, adica s-ar vedea Rom?n?)

P.S. Traducerea fisierului e completă, dar multe cuvinte din ce vedeti pe forum se afla in alte fisiere, de aceea sunt amestecate limbile. Inca 9 fisiere… si avem unitate de limba

[ Modificat: 14 Mai 2008 10:18 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Hey, Cool!
This is a job!

RESPECT

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Bravo băieţi! Arată foarte bine localizat în română... consistent cu tot restul textului.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Damn, am ratat cele 15 minute de edit… Ce vroiam să spun e că de obicei nu suport interfeţele localizate. Mi se par complet aiurea şi nu mă pot obişnui cu ele… Dar aici unde tot textul e in română, arată foarte bine smile Încă odată, bravo! Nu ştiu de ce nu ne-am apucat mai demult…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Am modificat eu din:
Sticky - Lipicios -> Important
Send Reply - Trimite Răspunsul -> Răspunde

huk - lipsea lang.forum_cp.php - l-am re-copiat din kit că nu mai mergea control panel-ul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Sunt modificari in doar 2 fisiere acum pe care le gasesti in /translations . Restul le-am luat de la English, dar cu copy. Nu stiu cum au disparut. I didn’t do it!

P.S. Am bagat si un easter egg, sunt curios daca o sa-l vada vreun user.

[ Modificat: 15 Mai 2008 07:28 PM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Am accesat “functionalitatea” de 5 ori ca sa prind un copy paste la mesajul egg-ului smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 15 Mai 2008 07:23 PM

Ala cu pastele cailor? E funny!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
huk - 15 Mai 2008 07:23 PM

Păi o să-l vadă doar cei care folosesc acea funcție. Adică puțini. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.07

“Subscrie la acest thread” nu prea sună a limbă română.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

OK OK mărturisesc e vina mea! smile) am făcut şi eu ce-am putut da unele chiar mi-au pus probleme deşi am pretenţii de elev la o clasă cu 6 ore de engleză pe săptămână şi nu am ştiut cum să le traduc să sune a română...oricum o să fie verificate şi sigur vom alege altă variantă.

P.S. huk sau psergiu cine a pus în vigoare(ca să zic aşa) primul fişier tradus de mine vă rog să faceţi o corectură; şi anume la cuvântul citat de sub fiecare mesaj în citează sau ce consideraţi voi de cuviinţă.A fost unul din cazurile în care n-am ştiut contextul cuvântului şi ca atare am tradus mot-a-mot dacă pot să zic aşa. cheese

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
amerenescu - 16 Mai 2008 03:20 AM

“Subscrie la acest thread” nu prea sună a limbă română.

Foarte constructiv comentariul. Am intrat ca am vazut primele cuvinte din reply, sa scriu ca nu astept comentarii despre traduceri in acest thread. Fie se ofera cineva voluntar sa le traduca/verifice pe toate fie mai bine tace din gura. Daca schimbam dupa fiecare o sa fie o traducere in 5 moduri pentru acelasi cuvant in diferite fraze.

Dar comentariul de mai sus e tipic pentru unul “stam la seminte si comentam, hai sa jucam fotbal cu cutia de bere pana nu se inchide la nonstop”. bleah…

P.S. B-u-B-u, nu pune la inima, e bine tradus, e tot ce se putea cu fraza aia. Ai mai apucat sa faci ceva la cele 9 fisiere? wink

[ Modificat: 16 Mai 2008 03:41 AM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

P.P.S. Am scris ca e doar un pre-alfa. Sper sa gasim un voluntar pentru verificari, sau cand o sa aiba timp Cattus.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
huk - 16 Mai 2008 03:42 AM

.... Sper sa gasim un voluntar pentru verificari, ...

Fac eu verificările, dacă se dorește bineînțeles.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

2 din 5
2