as dorii sa incep un proiect pentru realizarea unui program complet de contabilitate facut special pt utilizatorii de mac, am deja 1 programator cu care sa incep treaba dar nu asta este problema as dorii sa stiu daca se poate asa ca idee sa aflu cam cine ar fi interesat de aceasta aplicatie… nu de alta dar sa stiu daca exista cerere drept urmare daca se merita facut.
Fiind Unix sub capota, iti este infinit mai usor sa faci aplicatia web based. Mai mult, este si portabila in acest caz.
Faptul ca e aplicatie locala, nu inseamna ca trebuie sa aiba UI nativ.
as dorii sa incep un proiect pentru realizarea unui program complet de contabilitate facut special pt utilizatorii de mac, am deja 1 programator cu care sa incep treaba dar nu asta este problema as dorii sa stiu daca se poate asa ca idee sa aflu cam cine ar fi interesat de aceasta aplicatie… nu de alta dar sa stiu daca exista cerere drept urmare daca se merita facut.
va multumesc
Inspiră-te din cele deja existente. MacKonto (făcut de o firmă germană, nu am link, vezi Google) și mai sînt și altele (vezi pe versiontracker.com, bagă la căutare ceva gen book, book keeping etc.).
Dat fiind că ai postat treaba la .RO, bănuiesc faptul că vrei să faci ceva adaptat legislației autohtone. Nu mă pricep la așa ceva, dar cred că oricare dintre aplicațiile existente se pot adapta. Studiază-le și vezi ce și cum.
Eu folosesc http://www.billings2.com/ care este excelenta pentru ce imi trebuie ce nu exista implementat se poate programa in F-Script. Excelent program destul de ieftin si cu suport bunicel.
redeschid thread-ul . poate ca cei de la http://www.cometa.ro sau sagasoft aka programe de contabilitate profesionale ,pentru contabili se vor gandi la o varianta de mac osx
redeschid thread-ul . poate ca cei de la http://www.cometa.ro sau sagasoft aka programe de contabilitate profesionale ,pentru contabili se vor gandi la o varianta de mac osx
Acuma, sincer, ce are a face asta cu căprăria .RO nu știu, poate doar fiindcă locuim în țara asta…
legislatia din domeniul contabilitatii e supusa unor interventii destul de dese, iti va trebui echipa care sa urmareasca si treaba asta si de implementat nu va fi un piece of cake:)
eu sunt expert contabil si lucrez cu un program de contabilitate dezvoltat de cei de la cometa . exista firme care asta fac ... programe pe care le vand si le actualizeaza / repara mereu . cand vorbesc de programe de conta , eu chiar m-am referit la programe profesionale , nu la aberatiile prezentate drept programe de conta la inceputul threa-ului . un mac g4 costa f putin si ar fi perfect pentru asta . nu ar fi probleme cu virusii , nu s-ar bloca si ar merge extraordinar de bine pe un imac g4 spre exemplu .sau un g5 second . sau un powertmac generatie 4 sau 5 . etc ... in plus ca utilizatorii de mac-uri , chiar ar cumpara soft-ul .
eu sunt expert contabil si lucrez cu un program de contabilitate dezvoltat de cei de la cometa . exista firme care asta fac ... programe pe care le vand si le actualizeaza / repara mereu . cand vorbesc de programe de conta , eu chiar m-am referit la programe profesionale , nu la aberatiile prezentate drept programe de conta la inceputul threa-ului . un mac g4 costa f putin si ar fi perfect pentru asta . nu ar fi probleme cu virusii , nu s-ar bloca si ar merge extraordinar de bine pe un imac g4 spre exemplu .sau un g5 second . sau un powertmac generatie 4 sau 5 . etc ... in plus ca utilizatorii de mac-uri , chiar ar cumpara soft-ul .
Te înțeleg foarte bine, numai că, deocamdată, softiștii români nu au creat așa ceva din cauza pieței limitate. În Germania există MacKonto și nu cred că ar fi prea greu să se adapteze un modul și pt România. În clipa în care apare tema de lucru și suficienți clienți, apare și produsul.