1 din 3
1
M-ar interesa un Mac sau un Pc ptr o cauza buna CItiti!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.03.08

As vrea si eu sa ajut pe cineva dar nu imi permit.
Cunosc pe la bunici, pe la tara niste copii foarte saraci care stau doar cu tatal lor si sunt 3 frati ....... anul trecut le-am donat primul meu pc (un pentium 1 cu 64Mb rami si Cu hdd de 4Gb) pe care era instalat un win 95 cateva jocuri gen miniclip si office nush ce versiune in fine calculatorul a mers pana acum 2 luni , acum o saptamana cand am trecut pe acolo acesta era stricat ptr ca plouase pe el, nu am reusit sa slvez decat ramii care sunt antici si de demult si care cred eu ca mai merg (sper)
Acum care este treaba… postez topicul pentru ca as vrea sa fac cumva sa fac rost de alt calculator pentru ei ... orice un mac un pc…. dar eu nu imi permit sa cumpar un calculator….. Si daca aveti pe acasa un procesor functional sau o placa de baza .... orice cat de mic sa strangem sa facem un calculator ptr acesti copii….. Problema care a fost…. lor le ploua in casa… pentru a fi ajutati s-au strans bani cu ajutorul bisericii din comuna iar acum au un acoperis nou….din cate am auzit dela bunicul .... cel mai mare dintre baieti care este de varsta cu mine(17ani) lucreaza pe camp pentru a-si ajuta tatal sa isi hraneasca fratii , in fine eu am copilarit alaturi de acesti copii, si chiar imi pasa de ei nu as vrea sa ii las asa….. Deci daca ma puteti ajuta cu ceva as fi foarte recunoscator ..... multumesc mult , Cu stima ,Ion.

As mai avea de adaugat ca am un monitor crt de 15” uitat pe balcon care mai functioneaza…...ar putea fi un inceput .... Va multumesc!

Semnătură 

Ion. 0743601540

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
kpy - 13 Octombrie 2008 03:23 AM

As vrea si eu sa ajut pe cineva dar nu imi permit.
Cunosc pe la bunici, pe la tara niste copii foarte saraci care stau doar cu tatal lor si sunt 3 frati ....... anul trecut le-am donat primul meu pc (un pentium 1 cu 64Mb rami si Cu hdd de 4Gb) pe care era instalat un win 95 cateva jocuri gen miniclip si office nush ce versiune in fine calculatorul a mers pana acum 2 luni , acum o saptamana cand am trecut pe acolo acesta era stricat ptr ca plouase pe el, nu am reusit sa slvez decat ramii care sunt antici si de demult si care cred eu ca mai merg (sper)
Acum care este treaba… postez topicul pentru ca as vrea sa fac cumva sa fac rost de alt calculator pentru ei ... orice un mac un pc…. dar eu nu imi permit sa cumpar un calculator….. Si daca aveti pe acasa un procesor functional sau o placa de baza .... orice cat de mic sa strangem sa facem un calculator ptr acesti copii….. Problema care a fost…. lor le ploua in casa… pentru a fi ajutati s-au strans bani cu ajutorul bisericii din comuna iar acum au un acoperis nou….din cate am auzit dela bunicul .... cel mai mare dintre baieti care este de varsta cu mine(17ani) lucreaza pe camp pentru a-si ajuta tatal sa isi hraneasca fratii , in fine eu am copilarit alaturi de acesti copii, si chiar imi pasa de ei nu as vrea sa ii las asa….. Deci daca ma puteti ajuta cu ceva as fi foarte recunoscator ..... multumesc mult , Cu stima ,Ion.

As mai avea de adaugat ca am un monitor crt de 15” uitat pe balcon care mai functioneaza…...ar putea fi un inceput .... Va multumesc!

Au mai fost gesturi d-astea pe aici. Urmărește rubrica donații și o să mai apară.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 20.09.08

frumoase raspunsuri dati oamenilor care vor intr-adevar sa ajute
daca va credeti superiori prin ceea ce scrieti nu sunteti
Ion,te-am contactat.sper sa te fi ajutat macar cu putin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Apple Shaker - 14 Octombrie 2008 02:02 AM

hodoronc-fleoșc, bună dimineața… te-ai trezit?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07
Apple Shaker - 14 Octombrie 2008 02:02 AM

Cu ce ti sa parut ca acel raspuns a fost pe un “ton” superior??

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.10.07

cine nu-l cunoaste pe Cattus sa se abtina de la comentarii,rar intalnesti oameni de valoarea lui
legat de topic:
poti lua legatura cu alti baieti super de treaba:
http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/179351-proiect-pentru-copiii-saraci/page-121.html
te vor ajuta mai mult ca sigur
personal te pot ajuta cu 2*128 MB sdram pc 133 perfect functionali,1*256MB ddr400,un HDD maxtor 20GB perfect,si o placa video MX440 sau ATI rage 128MB cam pe astea
le am acum in casa cu scopul de ai ajuta pe altii,am si un FX5200 256MB dar e imprumut la cineva pt ca i sa prajit placa video,am si o sursa de 400W noname dar functionala.
in rest putem vb prin pm.
bafta la toata lumea.

[ Modificat: 14 Octombrie 2008 03:35 AM de cristi_tnt ]
 Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

O carcasă ATX tower (fără sursă) având în ea un Duron 650 Mhz + placă de bază (nu știu cât de bine merg) & floppy (eventual și cabluri IDE + floppy dacă le găsesc). Dacă poți veni să le iei din zona Stadion Lia Manoliu (sect 2). PM pentru detalii.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu am primit până acum nici un PM așa că dacă până mâine dimineață nu am un doritor, duc la gunoi carcasa ATX+placa de bază.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

Stati asa nu aruncati!

Poate gasim si astor lucruri o intrebuintare…si eu am de dat niste chestii…poate incropim ceva pentru cei care au nevoie.
Anuntul cu donatia mea e postat si astept sa le ridice cineva!

Numai bine

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am uitat să-l duc la ghenă - îl mai țin până în weekend.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Nu e mult, dar… 1 GB memorie DDR2 (de pe un iMac alu) și o pereche de căști (mari, genul hi-fi care acoperă întreaga ureche)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

As putea dona si eu cate ceva: o placa video ATi Radeon 9250 @AGP (tin, totusi, sa cred ca are probleme cu driverii—nu ii citeste/instaleaza nici pe Windows XP, nici pe Fedora Core 9/Ubuntu 8.04), o placa video ATi Radeon 9600 @AGP (dar ecranul se va vedea cu patratele roz, nu ma pricep la hardware, dar cred ca are niste chestii rupte pe-acolo), 768MB/RAM DDR (o placuta de 256MB si una de 512MB), niste boxe Genius destul de OK, o unitate optica citind/scriind/whatever doar CD-uri. Poate niste CD-uri cu software educational destul de cool (am avut ceva gen Zak’s Wordgame, un joc in engleza, cu un extraterestru care s-a prabusit pe Pamant, si trebuie sa rezolvi niste puzzle-uri in engleza, pe care primesti puncte, pentru a trece dintr-o era in alta—la inceput esti in epoca de piatra, apoi treci in prezent, iar in ultima instanta, te duci in viitor, unde il ajuti sa ajunga acasa—si mai contine si un dictionar englez - roman virtual FOARTE FOARTE mare).

As mai da mouse/tastatura, daca le-as gasi pe cele vechi. Momentan am un G11/G5, si tin prea mult la ele.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 06.09.07

In concluzie asteptam sa fim contactati pentru a face donatiile respective care sper sa aduca un pic de bucurie celor ce au nevoie de ele !

kpy..mingea e in terenul tau..te asteptam sa concretizezi intentiile!

Succes

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Un scurt click pe butonul de Profil al lui KPY arată că ultima sa vizită pe forum a fost pe 12 oct - a aruncat bomba și-a fugit smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Dar daca am pune niste bani sa luam un desktop brand? La 1200RON gasesti un astfel de PC cu XP Home Edition instalat, tastatura, mouse, procesor puternic, GPU OK, 8 port-uri USB, 1GB/RAM, HDD de 250GB.

Mai exact, zic de acesta. Poate de Craciun ii mai scade pretul, iar daca punem cinci cate 200RON fiecare, eu sunt cu inima impacata: bani mai putini la performante net superioare (am incercat sa fac niste upgrade-uri la actualul PC, o placa video decenta si 1GB/RAM, si m-a dus la 400RON).

Zic si eu…

In orice caz, daca se gasesc doritori, sigur dau un PC de Craciun.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.03.08

:D imi cer scuze am fost super ocupat ok deci osa dau PM si vom vorbi :D

eu nu prea ma ocup cu statul la calculator :D sunt super ocupat cu invatatul smile

Semnătură 

Ion. 0743601540

1 din 3
1