inca le am pe ambele
pot adauga un kit complet,perfect functional si superstabil
placa de baza+PIII 1GHZ/cooler+512 sdram
placa are video,sunet si lan onboard.
o singura conditie=vii sa le ridici seara de la metrou aurel vlaicu cand vrei tu,eu sint cu timpul la pamant deja traiesc doua zile intr-una
pustiulica e baiat serios si punctual,a venit la intalnire la ora stabilita.
I-am dat ce-am avut
o placa de baza Intel 815,video onboard 64MB shared,lan si sunet
Cpu P3 Tualatin 1Ghz 512KB/FSB133
2*256 SDRAM pc133
un Hdd Maxtor 20GB
sursa 400W noname
mai ramane sa faca rost de o carcasa si o unitate optica
cine le-o primi sa le stapaneasca sanatos si sa se bucure de ele.
Numai bine tuturor.
))) nu conteaza poate sa fie si verde important e sa mearga:D zilnik la ora asta in gara de nord?;;) pot sa trec azi…. si daca tot vrei un raspuns ar fii de preferat neagra ca am gandeam sa achizitionez o carcasa neagra ca se murdareste mai greu ;;)
Dar daca am pune niste bani sa luam un desktop brand? La 1200RON gasesti un astfel de PC cu XP Home Edition instalat, tastatura, mouse, procesor puternic, GPU OK, 8 port-uri USB, 1GB/RAM, HDD de 250GB.
Mai exact, zic de acesta. Poate de Craciun ii mai scade pretul, iar daca punem cinci cate 200RON fiecare, eu sunt cu inima impacata: bani mai putini la performante net superioare (am incercat sa fac niste upgrade-uri la actualul PC, o placa video decenta si 1GB/RAM, si m-a dus la 400RON).
Zic si eu…
In orice caz, daca se gasesc doritori, sigur dau un PC de Craciun.
nush eu as face rpst de banii acestia intr-o saptamana numai sa fie toata lumea de acord .... :-”
da ala care ni-l arati u mi-se pare scump am vazut ceva in metro :D e ceva la 1300 lei cu tot cu display lcd, un fijitsu siemens , e dual core, 2 gb memorie ,160 gb hdd si dvd rw ...... cred ca e super valabila oferta , dar sa vrea toti sa facem asta .... :-”
cristi_tnt merci ptr site-ul depe forum.computergames… am gasit pe undeva pe okazii vindea cineva niste tastaturi vechi si o placa de baza p2 si cred k ar fi bune de donat pentru copii nevoiasi:|