CANARIS - 20 Octombrie 2008 10:59 PM
Bună să vă fie inima…
Problema nu are legătură neapărat cu .RO și sună cam așa: am două macuri. Am importat ceva fonturi (100 la număr) pe MBP-ul meu, le-am împărțit frumos pe categorii (inclusiv fonturi cu suport RO), etc. Am pierdut câteva ore bune cu asta. Ei… există vreo cale de a “transfera” sau sincroniza toată munca aia pe iMac? Ce și unde ar trebui să copiez, ca să nu mai stau să dezarhivez din nou fonturile, să le import, să le verific pe fiecare și să le împart pe categorii?
Mulțumesc.
Dacă ai folosit FontBook, în mod normal iBackup ar trebui să-ți citească setările sistemului, inclusiv asta. Fă o probă și revino cu detalii dacă ești nemulțumit.
1. Descarci iBackup. E gratuit pt uz necomercial.
2. Îi dai drumul și, numai pt a testa acest lucru, alegi doar să salveze undeva setările de sistem.
3. Folderul cu pricina + aplicația o muți pe alt mac și dai acuma Restore. Reține că, dacă nu faci selecție ce anume să salveze, va face ca macul 2 să aibă aceleași setări ca macul 1, adică Address Book, Safari bookmarks, iCal etc. etc. vor fi acum identice pe ambele. Dacă fonturile le-ai pus fie în folderul pesonal, fie în cel de la nivelul /Library/fonts, trebuie salvat și ăsta sau astea, ambele, dacă le-ai pus și colo și colo, tu știi cum ai setat FontBook.
E foarte intuitiv, nu cred că vei dibui prea mult.