am inteles chestia asta…
nu stiam la ce sa dau update din moment ce am deja leopard 10.5.5.
daca e aperture 1, sa inteleg ca nu va rula?
am sa verific…
multumiri.
ce imi plac mie oamenii astia mult prea destepti…
din fericire imi place prea mult forumul asta ca sa mai spun ceva…
multumesc pt suport dacu, ma descurc cu sfaturile celorlalti macuseri..
hai salut!
ce imi plac mie oamenii astia mult prea destepti…
din fericire imi place prea mult forumul asta ca sa mai spun ceva…
multumesc pt suport dacu, ma descurc cu sfaturile celorlalti macuseri..
hai salut!
Acuma, să fac și eu pe deșteptu că tot sînt acasă, era destul de clar mesajul și apare totdeauna cînd e o discrepanță între generația OS-ului și generația aplicației. Ca atare, ori cobori sistemul, ori urci aplicația.
Domnu’ Tzo - Aperture 1 (dacă ăla o fi deoarece văd că nici măcar nu ai idee ce ai instalat pe propriul calculator) a apărut demult, înainte de 10.5 așa că fie îi faci update lui Aperture 1 la ultima versiune folosind Software Update de sus din meniul merișor, fie instalezi Aperture 2.
Tu vii aici si pui întrebări aiurea și tot tu te bășici ? Ai respect pentru timpul oamenilor care încearcă să te ajute, dacă nu știi cum să faci ceva (cum ar fi să aflii din Finder ce versiune are o aplicație de pe disk - - cu Get Info) întreabă frumos și te vor ajuta toți.
1. Domnu’ psergiu, nu vreau sa fiu nerespectuos, dar cred ca am postat suficient pe forumul macuser incat sa am un “portret” printre macuseri.
2. Domnul dacu nu a oferit o solutie ci mi.a livrat o problema. Era evident faptul ca nu stiam ce aperture am, altfel as fi livrat informatia odata cu problema, iar din istoria post.urilor ironice ale lui dacu, am simtit nevoia sa ridic o mana sus si sa semnalez treaba asta deranjanta….acum ca am fost si eu implicat.
3. Cattus, ideea este ca ca am mai primit in afara de acel mesaj de eroare, inca unul care imi spunea ca nu indeplinesc cerintele minime de sistem, ceea ce era foarte ciudat citind requirements.urile. De asta nu l.am mentionat decat pe cel cu mac.os.ul.
In fine, am inteles ca trebuie sa imi caut aperture 2.0 acum, pt a.l putea rula.
Multumesc pt ajutor si convietuire placuta….macar atunci cand ai cu cine….
1. Domnu’ psergiu, nu vreau sa fiu nerespectuos, dar cred ca am postat suficient pe forumul macuser incat sa am un “portret” printre macuseri.
2. Domnul dacu nu a oferit o solutie ci mi.a livrat o problema. Era evident faptul ca nu stiam ce aperture am, altfel as fi livrat informatia odata cu problema, iar din istoria post.urilor ironice ale lui dacu, am simtit nevoia sa ridic o mana sus si sa semnalez treaba asta deranjanta….acum ca am fost si eu implicat.
3. Cattus, ideea este ca ca am mai primit in afara de acel mesaj de eroare, inca unul care imi spunea ca nu indeplinesc cerintele minime de sistem, ceea ce era foarte ciudat citind requirements.urile. De asta nu l.am mentionat decat pe cel cu mac.os.ul.
In fine, am inteles ca trebuie sa imi caut aperture 2.0 acum, pt a.l putea rula.
Multumesc pt ajutor si convietuire placuta….macar atunci cand ai cu cine….
Bafta baieti si multumesc anticipat..
Ei, mulțam frumos că ne-ai luat la rînd și cu spor spre al țării viitor, sper că ți-a priit. Dacă așa te simți tu bine, așa să fie, eu respect fericirea omului.
Să fiu al dracu’ dacă înţeleg. Ţi-am dat soluţia: Get Info pe aplicaţie. Dacă aplicaţia e prea veche, EA nu înţelege sistemul pe care se găseşte. Mesajul e exact pe dos, dar ce vrei de la o aplicaţie, să înţeleagă sistemele mai noi decît ea? E exact cazul de incompatibilitate dintre Quark 7 şi Panther, sau Microsoft Office şi Tiger mai jos de 10.4.7.
Nu ştiu de ce te burzuluieşti. Nu voiai o rezolvare? Era greu să spui versiunea?
Acelasi mesaj este primit si la instalarea iLife 08 pe un sistem cu Leo,zice ca iMovie nu se poate rula pe aceste sistem de operare,se rezolva prin update la o noua versiune de iMovie.Bine ca ai rezolvat.