Vreau sa achizitionez o multifunctionala inkjet, dar sunt mari diferente intre ce scrie pe situri in descriere si ce scrie pe cutia lor si reviewuri in realitate. Care ce folositi, ce sfat imi dati?
Multumesc,
Eu am avut canon mp150, mergea bine si pe mac si in Airport Express. 10 lei 100ml de cerneala neagra + 1.2 lei o seringa = zeci de topuri de hartie imprimate…
La color e mai dificil, nu mi-am batut capul nicodata, dar se gasesc kituri si pentru color.
Cartusele negre de la Canon sunt reincarcabile de obicei foarte usor, indiferent de model. La MP150 aveau deja gaura facuta, intra perfect un ac de la seringa de insulina.
Suportul 100% pentru Mac se refera la faptul ca ai driver si program de mac pentru scanare. OS X vine cu toti driverii pentru Canon. Infigi imprimanta si dai print, asta e tot.
Vreau sa achizitionez o multifunctionala inkjet, dar sunt mari diferente intre ce scrie pe situri in descriere si ce scrie pe cutia lor si reviewuri in realitate. Care ce folositi, ce sfat imi dati?
Multumesc,
La facultate ne-a venit prin primăvară un HP 9110, parcă. Merge perfect și pe win și pe MAC OS Tiger-Leopard: copiator (face și snop de hîrtii pachet), scanner, imprimantă color, fax. E mai scumpă un pic. HP are și variante mai ieftine.
Un amic a venit la mine cu un Canon, dar am uitat modelul, și ăla mege șnur și pe mac și pe win.
Cred că orice model HP ori Canon va avea suport mac-win, dar verifică pe site-urile lor după ce te decizi aupra unor modele posibile.
Consultă pe site-ul producton.ro, sînt specializați în imprimante dj/laser și în multifuncționale. Au și fabrică de produs cartușe compatibile pt modelele uzuale de pe piață.
salut. problema e ca desi pe unele situri scrie ca merge pe OsX, in reviewuri si pe cutie nu scrie… asta e problema mea mare.
merci am sa ma uit
De regulă, pe cutie scrie. Dacă ai ezitări, du-te pe site-ul producătorului și vezi acolo. Dacă te duci la secțiunea drivers and downloads și vezi că are driver, atunci merge, nu?