2 din 3
2
Multifunctionala pe Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă ai volum mare… smile îți faci firmă

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si eu am trecut de la mp150-ul de care ziceam la laser… dar dupa 500 de foi, cipul lexmark a zis ca e de ajuns cat am printat, ia sa schimb eu chestia aia din ea… asa ca 80 lei reincarcarea + 60 lei cipul crackuit…

daca ai de printat 100 de foi odata, iti trebuie laser. daca printezi 10-20 pagini pe zi, jetul e suficient. canon printeaza frumos pe jet pe foi decente, de calitate.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

pana la urma eu mai mult o iau pt scanner si cateva foi printate si copiere, nu cred ca trebuie o performanta asa de ridicata. plus, mai am o alta imprimanta laser. si nu vreau sa printez atatea foi, macar atat pot face pt mediu

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

da, multifunctionalele jet au marele avantaj ca-ti faci copie la buletin cu o singura apasare de buton si fara computer…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

aia e

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 01 Noiembrie 2008 01:51 AM

da, multifunctionalele jet au marele avantaj ca-ti faci copie la buletin cu o singura apasare de buton si fara computer…

corect, chiar azi am testat cum merge HP-ul de care vorbeam. Merge ca un xerox normal, numai un pic mai încet, dar nu cotnează, îl folosim rar pt așa ceva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.11.08

Salut

Daca nu printezi constant, nu recomand ink jet. Eu una am avut mereu probleme si am renuntat la ink jet. Se usuca capsula de cerneala, viteza este f mica, la reincarcari exista mai mereu probleme. IN concluzie, se pierd bani. Cu un laser, stai linistit, pulberea aceea nu se usuca niciodata.  Stiu ca este o diferenta mare de pret intre inkjet si laser, dar eu zic ca se merita. Depinde de volumul de printat si cat de des, desigur.
Cauta pe http://www.emag.ro. Sau un amic zicea de http://www.preturi.ro, imi gasise acolo o multifunktionala la 1.200 ron, fantastica. Calitate vs. pret este o ofera incomparabila, era vorba de Samsung parca.

Succes!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ancamoraru - 16 Noiembrie 2008 01:48 AM

Salut

Daca nu printezi constant, nu recomand ink jet. Eu una am avut mereu probleme si am renuntat la ink jet. Se usuca capsula de cerneala, viteza este f mica, la reincarcari exista mai mereu probleme. IN concluzie, se pierd bani. Cu un laser, stai linistit, pulberea aceea nu se usuca niciodata.  Stiu ca este o diferenta mare de pret intre inkjet si laser, dar eu zic ca se merita. Depinde de volumul de printat si cat de des, desigur.
Cauta pe http://www.emag.ro. Sau un amic zicea de http://www.preturi.ro, imi gasise acolo o multifunktionala la 1.200 ron, fantastica. Calitate vs. pret este o ofera incomparabila, era vorba de Samsung parca.

Succes!

Cartușul se usucă, mai exact se usucă tușul pe acele mici orificii, iar dacă se betonifică, adio. Asta se întîmplă numai dacă ții cartușul plin sau gol afară, fără protecție. Cel mai bine se păstrează într-o pungă de plastic ermetic închisă, caz în care nu se usucă luni de zile. Dacă ții cartușul gol sau plin în aer, undeva înrt-un sertar, să zicem, fără a-l pune într-o pungă de plastic se va usca. Eu am un cartuș Canon BC-02 într-o imprimantă Apple StyleWriter II, veche de peste 10 ani cred. Acel cartuș merge și acum! Incredibil, dar adevărat.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.11.08

Mentiune:
NU am pastrat cartusul de la ink jet “in aer liber, undeva prin nu stiu ce sertar”. Pur si simplu a stat in imprimanta. Dar, desigur ca este optiunea fiecaruia, daca vrea sa aiba grija asta cu impachetatul si pastratul si resigilatul, desigilatul etc. E si asta o varianta. Daca ai ghinion si la reincarcare si refixare in imprimanta ceva nu merge perfect, se umple tot mecanismul de cerneala si sa vezi distractie….
Daca gandesti pe termen lung, o imprimanta laser te scapa de multe neajunsuri. In functie de rata utilizarii ei, costurile se amoritizeaza destul de rapid, parerea mea. Dezavantajul ar fi de dimensiune, e mult mai mare decat una pe ink, desigur.
Deci imi mentin si sustin opinia, succes la decizie!
A.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ancamoraru - 16 Noiembrie 2008 02:11 AM

Mentiune:
NU am pastrat cartusul de la ink jet “in aer liber, undeva prin nu stiu ce sertar”. Pur si simplu a stat in imprimanta. Dar, desigur ca este optiunea fiecaruia, daca vrea sa aiba grija asta cu impachetatul si pastratul si resigilatul, desigilatul etc. E si asta o varianta. Daca ai ghinion si la reincarcare si refixare in imprimanta ceva nu merge perfect, se umple tot mecanismul de cerneala si sa vezi distractie….
Daca gandesti pe termen lung, o imprimanta laser te scapa de multe neajunsuri. In functie de rata utilizarii ei, costurile se amoritizeaza destul de rapid, parerea mea. Dezavantajul ar fi de dimensiune, e mult mai mare decat una pe ink, desigur.
Deci imi mentin si sustin opinia, succes la decizie!
A.

... altfel da, o imprimantă cu laser e totdeauna superioară uneia cu cerneală. Eu am nimerit un Brother 2030 care, după ce am imprimat niște plicuri, mecanismul ăla se îneca mereu. Era în garanție, ăia au zis că nu mai e cartușul nou, e umplut și am pierdut garanția. Le-am făcut-o cadou, că doar nu era să mă cert cu ei. Un cartuș nou de imprimantă cu laser costă 2/3 din prețul imprimantei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

Salut,
eu am o imprimanta Canon mp 160. Nu m am dumirit inca cum o folosesc ca scanner. Exista vreun program dedicat? Utilitarul de pe cd este doar pentru windows. Exista in mac vreun program dedicat? Mi am cam prins urechile

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
alecsp - 18 Noiembrie 2008 06:25 PM

Salut,
eu am o imprimanta Canon mp 160. Nu m am dumirit inca cum o folosesc ca scanner. Exista vreun program dedicat? Utilitarul de pe cd este doar pentru windows. Exista in mac vreun program dedicat? Mi am cam prins urechile

Păi caută pe site-ul canon.com, dacă nu găsești acolo nu are suport de MAC OS X, deși HP și Canon au suport mai pt toate modelele, mai puțin pt al tău, conform legii lui Murphy.
„Your search returned no results” zice site-ul cînd dădui căutare. Încearcă VueScan, care însă nu prea cred eu să meargă cu un multifuncțional, dar e mers perfect cu un scanner vechi de 10 ani, care nu avea driver de MAC OS X Leopard, desigur.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

Salut,

Eu am MP150 acasa ... pe Leo merge perfect totul la ea, inclusiv scanner ... Uite aici driverele pentru MP160

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Di3Hard - 18 Noiembrie 2008 07:47 PM

Salut,

Eu am MP150 acasa ... pe Leo merge perfect totul la ea, inclusiv scanner ... Uite aici driverele pentru MP160

Interesant, mie adineaori mi-a dat rezultat zero la MP 160 pt MAC OS X!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

canon dot com -> click pe Suport Drivers & Downloads -> selectezi Canon europa -> apar mai multe link-uri de unde alegi Canon Europe HQ -> te duce pe alta pagina ( http://www.canon-europe.com/Support/index.asp ) unde selectezi Driver Download ->pe o pagina noua apar mai multe produse Canon din care alegi Multifunctionals -> MP160 -> selectezi OS si language si TADAAA apare lista cu drivere si software pantru cannon mp 160 cheese

Stiu ca pare o cale lunga dar trebuie sa sapi ca sa gasesti ce vrei ...  raspberry

[ Modificat: 18 Noiembrie 2008 08:01 PM de Di3Hard ]
 Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

2 din 3
2