2 din 3
2
MacOS X pe Intel
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

@mscpro ar trebui sa te angajezi la BSA…

<edit>
psergiu, cam mult a durat sa booteze ...1min 30… super mult fata de un powermac.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Dude…. cand citisem ca ai modificat cu paint… ma gandeam ca :D nu stii sa folosesti Photoshop :D
Dar se pare ca m-am inselat :D
E chiar misto filmuletul. It’s so fuckin real.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.05

osx86 “instalat nativ” (nu rulat pe vmware) boot-eaza super repede (30secunde) pe un pentium 4@3GHz 630 cu placa de baza intel 915GAG si 1Gb RAM.  Tiger pe G4 merge cam incet…(dar mai repede decat panther) . exista osx86 forum (in alte partzi, pe web)... google rulez. problema cu “please restart your computer” tzine strict de configuratzie si se rezolva ushor… cand RTFM…bineintzeles;) smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
dapzes - 31 Octombrie 2005 05:37 PM

osx86 “instalat nativ” (nu rulat pe vmware) boot-eaza super repede (30secunde) pe un pentium 4@3GHz 630 cu placa de baza intel 915GAG si 1Gb RAM.

- pai mersi - asta este chiar placa pt care a fost optimizat smile
Si ce ati vazut nu e bootarea normala ci cea de la instalare - care dureaza intotdeauna mai mult. Testeaza tot ce misca si citeste totu de pe DVD nu de pe un hard. Teoretic - nu ca ar exista acel DVD wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.05

bineintzeles ca e vorba de ‘acea” placa de baza. oricum, merge foarte bine si pe altele(nu pe toate). avantajul lui intel 915gag e video onboard gma900 (“prietenii shtiu de ce”).cei interesatzi pot gasi documentatzie completa daca cauta unde trebuie.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.12.05

credeti ca apple va specula faptul ca microsoft are probleme
serioase cu lansarea noului vista si va lansa oficial osx x86 pentru
pc? va dati seama ca ar fi o ocazie monumentala de a incepe trimiterea
m$ catre recycle bin? si o ocazie la fel de mare pentru apple de a creste
mult pe piata! mai ales ca in domeniul hardware nu ar avea nimic de pierdut,
utilizatorii actuali de mac-uri si profesionistii ramanand (cred eu) fideli hardware-ului
original produs de apple.
apple gresit o data, cand a abandonat netxtstep/openstep/rhapsody pe platforma intel,
lasand calea libera pentru m$. sper totusi ca au invatat ceva din asta.

Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

wink  apple e o companie prea mare ca sa speculeze ceva…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

iar Microsoft si mai mare, ca sa speculeze si sa “fure” tot ce poate

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Boss-ul de la Freescale Semiconductor (firma desprinsa din Motorola, care face procesoarele G4 pentru Apple) dezvaluie intr-un interviu faptul ca Steve Jobs dorea inca de acum 5 ani sa treaca pe procesoare Intel, si ca motivul de acum al schimbarii este acela că IBM nu a dorit să facă procesoare pentru laptop-uri, preferând să se concentreze pe console de jocuri.

http://news.com.com/Is+the+PowerPC+due+for+a+second+wind/2008-1006_3-5983157.html

big surprise

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Otopeni
Macuser din: 09.12.05

am vazut ca nu a mai scris nimeni d ceva vreme in acest topic asa ca m-am gandit sa va anunt ca in aceasta seara voi incerca sa instalez MACOSX 10.4.3 8F1111 dupa ceva chinuiala majora am downloadat din extern ” macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk_userdvd.dmg ” l-am convertit in ISO si am aplicat patch-ul gasit aici ” http://www.win2osx.net/forum/showthread.php?t=2351 ” (se pare ca e cel mai bun) si acum astept sa ajung acasa sa il ard pe un DVD si sa vedem ce iese.

Sistemul meu este:

MB: EPOX 8KDA3J
CPU: AMD 64 2800+
RAM: 1GB DDR PC 3200
HDD: 40GB WesternDigital (ATA) / 160GB Maxtor (SATA)
VGA: Club 3D ATI Radeon 9600XT

am mai citit niste topicuri dp forumurile d afara si se pare ca sistemul meu ar fi bun pt o astfel d instalare :D deci sa speram numai spre bine.

oricum va anunt dak imi reuseste instalarea si am sa dau si detalii despre cat a durat si cum se mica!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

bafta!

poate ca daca merge bine, o sa-ti schimbi sistemul…. wink

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member

sistemul nu il schimb pt k nu imi permit sa trec p MAC dar pot sa imi fac un sistem p 64bit mai tzapan ma gandeam la un AMD64 p 939 cu dual channel si atunci sa vezi viteza! :D

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ai sistemul ala si vrei sa il schimbi inca!!!! si nu poti trece pe apple???? ce te retine? ca banii vad ca nu sunt o problema!!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member

1. l-am luat in rate ink platesk la el :D
2. am zis ca ii fac un upgrade la MB+CPU daca imi place cum se misca OSX! :D as trece p mac dar ma retine un singur lucru Need For Speed :d e singurul joc p care il mai folosesc si eu!

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ai incercat si jocurile de mac? de ex evo 4x4 mi se pare super…nu este NFS dar ESTE!

2 din 3
2