Dude…. cand citisem ca ai modificat cu paint… ma gandeam ca :D nu stii sa folosesti Photoshop :D
Dar se pare ca m-am inselat :D
E chiar misto filmuletul. It’s so fuckin real.
osx86 “instalat nativ” (nu rulat pe vmware) boot-eaza super repede (30secunde) pe un pentium 4@3GHz 630 cu placa de baza intel 915GAG si 1Gb RAM. Tiger pe G4 merge cam incet…(dar mai repede decat panther) . exista osx86 forum (in alte partzi, pe web)... google rulez. problema cu “please restart your computer” tzine strict de configuratzie si se rezolva ushor… cand RTFM…bineintzeles;)
osx86 “instalat nativ” (nu rulat pe vmware) boot-eaza super repede (30secunde) pe un pentium 4@3GHz 630 cu placa de baza intel 915GAG si 1Gb RAM.
- pai mersi - asta este chiar placa pt care a fost optimizat
Si ce ati vazut nu e bootarea normala ci cea de la instalare - care dureaza intotdeauna mai mult. Testeaza tot ce misca si citeste totu de pe DVD nu de pe un hard. Teoretic - nu ca ar exista acel DVD
bineintzeles ca e vorba de ‘acea” placa de baza. oricum, merge foarte bine si pe altele(nu pe toate). avantajul lui intel 915gag e video onboard gma900 (“prietenii shtiu de ce”).cei interesatzi pot gasi documentatzie completa daca cauta unde trebuie.
credeti ca apple va specula faptul ca microsoft are probleme
serioase cu lansarea noului vista si va lansa oficial osx x86 pentru
pc? va dati seama ca ar fi o ocazie monumentala de a incepe trimiterea
m$ catre recycle bin? si o ocazie la fel de mare pentru apple de a creste
mult pe piata! mai ales ca in domeniul hardware nu ar avea nimic de pierdut,
utilizatorii actuali de mac-uri si profesionistii ramanand (cred eu) fideli hardware-ului
original produs de apple.
apple gresit o data, cand a abandonat netxtstep/openstep/rhapsody pe platforma intel,
lasand calea libera pentru m$. sper totusi ca au invatat ceva din asta.
Boss-ul de la Freescale Semiconductor (firma desprinsa din Motorola, care face procesoarele G4 pentru Apple) dezvaluie intr-un interviu faptul ca Steve Jobs dorea inca de acum 5 ani sa treaca pe procesoare Intel, si ca motivul de acum al schimbarii este acela că IBM nu a dorit să facă procesoare pentru laptop-uri, preferând să se concentreze pe console de jocuri.
am vazut ca nu a mai scris nimeni d ceva vreme in acest topic asa ca m-am gandit sa va anunt ca in aceasta seara voi incerca sa instalez MACOSX 10.4.3 8F1111 dupa ceva chinuiala majora am downloadat din extern ” macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk_userdvd.dmg ” l-am convertit in ISO si am aplicat patch-ul gasit aici ” http://www.win2osx.net/forum/showthread.php?t=2351 ” (se pare ca e cel mai bun) si acum astept sa ajung acasa sa il ard pe un DVD si sa vedem ce iese.
Sistemul meu este:
MB: EPOX 8KDA3J
CPU: AMD 64 2800+
RAM: 1GB DDR PC 3200
HDD: 40GB WesternDigital (ATA) / 160GB Maxtor (SATA)
VGA: Club 3D ATI Radeon 9600XT
am mai citit niste topicuri dp forumurile d afara si se pare ca sistemul meu ar fi bun pt o astfel d instalare :D deci sa speram numai spre bine.
oricum va anunt dak imi reuseste instalarea si am sa dau si detalii despre cat a durat si cum se mica!
sistemul nu il schimb pt k nu imi permit sa trec p MAC dar pot sa imi fac un sistem p 64bit mai tzapan ma gandeam la un AMD64 p 939 cu dual channel si atunci sa vezi viteza! :D
1. l-am luat in rate ink platesk la el :D
2. am zis ca ii fac un upgrade la MB+CPU daca imi place cum se misca OSX! :D as trece p mac dar ma retine un singur lucru Need For Speed :d e singurul joc p care il mai folosesc si eu!