Am facut exact ce mi-ai dat si pot vedea fisierele in format .EVO insa doar ele singure copiate de pe Mac pe HDD-ul de la PC,si nu dupa unitatea DVD .Insa mai are la sunet un pacanit continuu peste sunetul original,indiferent de ce setari mai fac.
Practic daca bag un DVD cu meniu,frumos…..etc. nu il vede decit ca un CD normal si ma intrreaba ce vreau sa fac cu el…...
Am incarcat si cu VLC si merge dar mai sacadat dar tot de pe HDD insa sunetul e ok.
Acelasi DVD in format HD l-am rulat fara nici o problema si la servici ca si acasa pe Mac cu DVD playerul lui.O placere sa vezi FULL-HD, avind instalat FCP STUDIO2 pe ambele,bineinteles!
Am incercat si cu POWER DVD6.5 si dupa incercari repetate…..am reusit sa vad DVD-ul pe PC insa nu la o viteza multumitoare de redare.
E clar ca nici ultimul player nu e cel mai sigur si nu ruleaza din prima niciodata,insa si cu ajutorul primit de la voi am mai facut un pas spre a vedea DVD-HD fara probleme pe PC.
Cautarile mele continua si cind voi gasi solutia care mi se va parea cea mai buna o voi face cunoscuta lumii intregi!