HD cu IDVD 7.0.2 ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,

Am o intrebare si anume:am un film exportat din FCP si este FULL HD,cind am vrut sa il fac DVD in IDVD nu am putut sa il fac HD doar SD…intrebarea este daca il pot face HD cu IDVD 7.0.2.sau ce imi trebuie la el.?

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

iDVD sigur nu poate sa faca discuri HD. Poate DVD Studio? Habar n-am, incearca, dar nu prea cred.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Poate spun o prostie, dar o spun. Nu poate Toast 9?

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Poate e de ajutor linkul ăsta:
http://www.roxio.com/enu/products/toast/plugin/overview.html

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Toast 9 poate in mod sigur, iDVD nu.
Eu am renuntat demult, iau pur si simplu fisierul exportat din FCP, il scriu pe DVD cu Disk Utility si il redau pe PS3 smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am rezolvat problema scrierii formatului HD cu toast–ul dar am reusit sa scriu si cu DVD studio pro la fel de bine,insa ramine o mica mare problema….cu ce DVD-player instalat pe PC pot vedea DVD–urile la rezolutie HD rezultate in acest format video .EVO ,specific codarii HD-DVD pe care o face cele doua programe???
Am incercat pe PC si nu singur…eram doi.. cu o gramada de variante de DVD playere si codeci si alte nebunii .....insa pe nici unul dintre PC-uri care au resurse nu a rulat un DVD-HD cu meniu de inceput cu tot,asa cum ruleaza DVD-urile obisnuite!!!In cel mai fericit caz ruleaza doar capitolele separate cu VLC player dupa ce le cauti tu pe DVD…...
Pe mine ma intereseaza sa pot vedea un DVD-HD scris pe un DVD-DL de 8GB cu meniu cu tot pe un PC sau laptop care au resurse…..de doua zile ma chinui si nimic.!

Daca stie cineva raspunsul la problema asta il rog sa imi dea o cale de urmat

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
PROFESIONALUNU - 04 Ianuarie 2009 07:31 AM

Am rezolvat problema scrierii formatului HD cu toast–ul dar am reusit sa scriu si cu DVD studio pro la fel de bine,insa ramine o mica mare problema….cu ce DVD-player instalat pe PC pot vedea DVD–urile la rezolutie HD rezultate in acest format video .EVO ,specific codarii HD-DVD pe care o face cele doua programe???
Am incercat pe PC si nu singur…eram doi.. cu o gramada de variante de DVD playere si codeci si alte nebunii .....insa pe nici unul dintre PC-uri care au resurse nu a rulat un DVD-HD cu meniu de inceput cu tot,asa cum ruleaza DVD-urile obisnuite!!!In cel mai fericit caz ruleaza doar capitolele separate cu VLC player dupa ce le cauti tu pe DVD…...
Pe mine ma intereseaza sa pot vedea un DVD-HD scris pe un DVD-DL de 8GB cu meniu cu tot pe un PC sau laptop care au resurse…..de doua zile ma chinui si nimic.!

Daca stie cineva raspunsul la problema asta il rog sa imi dea o cale de urmat

PowerDVD nu merge?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Nu…mai incerc si alte variante…pina atunci instalez WIN care de atita efort a crapat..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uite ce zic aia de pe hd-bits:
What programs do I need to view HDTv?

The most frequently used and most stable program for HDTv is Media Player Classic. You ca get it here!

What codecs do I need to view HDTv?

For most movies in HDTv format, there are three required codecs: CoreAVC, Matroska Splitter and AC3 Filter.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Am facut exact ce mi-ai dat si pot vedea fisierele in format .EVO insa doar ele singure copiate de pe Mac pe HDD-ul de la PC,si nu dupa unitatea DVD .Insa mai are la sunet un pacanit continuu peste sunetul original,indiferent de ce setari mai fac.
Practic daca bag un DVD cu meniu,frumos…..etc. nu il vede decit ca un CD normal si ma intrreaba ce vreau sa fac cu el…...
Am incarcat si cu VLC si merge dar mai sacadat dar tot de pe HDD insa sunetul e ok.
Acelasi DVD in format HD l-am rulat fara nici o problema si la servici ca si acasa pe Mac cu DVD playerul lui.O placere sa vezi FULL-HD, avind instalat FCP STUDIO2 pe ambele,bineinteles!
Am incercat si cu POWER DVD6.5 si dupa incercari repetate…..am reusit sa vad DVD-ul pe PC insa nu la o viteza multumitoare de redare.
E clar ca nici ultimul player nu e cel mai sigur si nu ruleaza din prima niciodata,insa si cu ajutorul primit de la voi am mai facut un pas spre a vedea DVD-HD fara probleme pe PC.
Cautarile mele continua si cind voi gasi solutia care mi se va parea cea mai buna o voi face cunoscuta lumii intregi!

Semnătură