Romanian Vista
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Cristian Secară mă anunță că Vista va avea suport complet pt română, respectiv și s/t comma below:

http://www.secarica.ro/html/info_winvista.html

Varujan Pambuccian lucrează și la o lege privind obligativitatea implementării standardului:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=6521

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

in sfârșit! la lege mă refer! mă săturasem până peste cap de a cu tilda (cam tot atât de tare cât sunt de sătul să tot aud vorbindu’se cu și: “ca și lege, e binevenită” cheese )
în variantele aprobate de senat și cameră n’am văzut nimic concret despre layout’ul de tastatura, doar o referire. mă întreb cum se va standardiza acesta, ținând cont că varianta uindous e mai greoaie decât cea macintosh

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
@lcor - 05 Mai 2006 01:51 PM

in sfârșit! la lege mă refer! mă săturasem până peste cap de a cu tilda (cam tot atât de tare cât sunt de sătul să tot aud vorbindu’se cu și: “ca și lege, e binevenită” cheese )
în variantele aprobate de senat și cameră n’am văzut nimic concret despre layout’ul de tastatura, doar o referire. mă întreb cum se va standardiza acesta, ținând cont că varianta uindous e mai greoaie decât cea macintosh

ei, e un pas, lent, greoi, dar este… reține că, pînă în 1998, România nu avea un standard al tastaturii. este și motivul pt care MS și Apple s-au aflat în situația de a improviza și, efectiv, nu este vina lor că fiecare a făcut cum l-a tăiat capul. mai reține că precizarea „TREBUIE s/t comma below” apare abia în DOOM2, adică în 2006 !

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…