cum instalez starcraft daca nu am cd la el ......lam gasit pe limewire starcraft_os_x_installer.dmg si lam luat dar acum imi cere sa am cd introdus ca sa pot sa il instalez….......de unde fac rost de o clona ceva sau un cd imagine ca sunt nou in treburile astea .........
pei ce-ai luat tu…e doar install-u pt Starcraft de OS X
shi e gratis..shi-l poti downloada de pe site de la Blizzard
iti trebuie CD-u cu Starcraft k sa instaleze versiunea de OS X a jocului
da-mi Mailu tau..shi mai vb
La http://gameshop.ro/games.php?game_ID=268 gasesti Starcraft BW pe CD-uri hibride MAC/PC. E vre-o 50-60 de lei. Iti mai trebuie apoi installer-ul ala de OSX (daca nu vrei sa-l joci pe OS9).
Merge bine—singura chestie enervanta fiind ca pe laptop CD-ul ala face putin zgomot. Inca nu am gasit vre-un emulator de drive-uri ceva pentru OSX ca sa ii dau doar o imagine si sa ma lase in pace
M-au sunat sa zica nu au in stoc. Ce ma enerveaza faza asta. la toate magazinele online, cand faci comanda te suna imediat dupa sa-ti zica ca nu au in stoc.
Aveti idee unde gasesc in Bucuresti jocuri pt Mac ?
Gasit, instalat, jucat…
Ia tot procesorul Duo Starcraft-ul asta.
Si are niste faze extrem de enervante cu click-ul dreapta, cand ai mai mare nevoie de el ia-l de unde nu-i.
Dezinstalat, jucat pe pc in conditii mai bune.
Eu consider ca nu merita efortul.
Il joci in conditii mai bune pe un pc, chiar nu e nevoie de 2x2GHz ca sa te faci ca joci Starcraft.
Daca ai IntelMac, iti haleste toata puterea de calcul a procesorului - nu e doar parerea mea.