4 din 4
4
Romanian AZERTY + QWERTZ
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 31 Martie 2007 08:38 PM

Multe mulțumiri pentru AZERTY RO (ambele mele macuri sunt din Franța, deci cu AZERTY)!!! Și eu și prietena vă mulțumim dom`Profesor!

O observație: când este activat CAPS LOCK la apăsarea tastelor ALT+A/Z/I/S/T nu se obțin caracterele CAPS Ă/Â/Î/Ș/Ț ci Æ/Å/ï/∑/™.

Nu ar fii normal să apară diacriticele RO CAPS?

Păi așa și trebuie să fie, conform celor ce se întîmplă și cu alte tastaturi, dar dacă ți se pare că ar fi mai logic/ ușor altfel, discutăm și creăm!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Logic așa mi s-ar părea, daca se poate…

PS Apropo de pisici, am 3 smile Prietena e medic veterinar, la mine e la fel ca la gradina zoologică: 3 pisici, 2 canari, 2 caini, acvariu cu o sumedenie de pești smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 31 Martie 2007 09:35 PM

Logic așa mi s-ar părea, daca se poate…

PS Apropo de pisici, am 3 smile Prietena e medic veterinar, la mine e la fel ca la gradina zoologică: 3 pisici, 2 canari, 2 caini, acvariu cu o sumedenie de pești smile

Lăsînd pisicile deopate, deocamdată. În problema option-capslock = option-shift, problema este că, adăugînd literele românești, se simte nevoia împingerii celor existente pe tastatura germană un nivel mai sus, tot pe aceeași tastă, altfel utilizatorul e derutat (delta etc.) Dar voi analiza chestiunea. Cum nu folosesc acest keylayout creat doar pt alții și la solicitarea lor, trebuie să-i ascult, nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

4 din 4
4