SFAT ACUMULATORI GP?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Am o lampa video Sony HVL-10NH de10w care consuma mult(cei 4AA NI-M de 2300Ma tin doar 35min lumina continua)dupa calculele mele imi trebuiesc 16AA NI-MH pentru a filma pina la 3ore cu lumina in total;..deci trebuie sa imi cumpar un incarcator si acumulatori pentru ea,m-am gindit la un incarcator tot GP ca si cel pe care il am dar acesta sa fie unul rapid(foarte important este si timpul de incarcare la atitia acumulatori de asa capacitate mare,chiar cu pretul scurtarii vietii acestora)!

este acesta-GP PB16GS
si 16 acumulatori AA NI-M de 2700Ma .

Am sunat la GP romania si mi-au spus ca au AA NI-M si de 3500Ma.

Stie cineva din experienta daca firma asta e ok?(personal nu am avut probleme cu incarcatorul sau cu acumulatorii pe care ii am de la ei,dar vad ca parerile sunt impartite…)

Am nevoie de ceva bun pe care sa ma pot baza si nu vreau sa bag banii in ceva care sa nu isi faca treaba.

multumesc

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
PROFESIONALUNU - 20 Ianuarie 2009 06:59 PM

[...]

Stie cineva din experienta daca firma asta e ok?(personal nu am avut probleme cu incarcatorul sau cu acumulatorii pe care ii am de la ei,dar vad ca parerile sunt impartite…)

Am nevoie de ceva bun pe care sa ma pot baza si nu vreau sa bag banii in ceva care sa nu isi faca treaba.

multumesc

Eu unul nu am avut, chiar din contra, mi s‑au părut OK. Sigur că vor fi păreri diferite, aici pe forum nu am citit că ar fi fost cineva păcălit/dezamăgit.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Si eu folosesc GP-uri de ceva vreme si merg OK. Singura problema la cele de capacitate mare (peste 2000mAh) este ca se autodescarca in timp mai repede decat cele de capacitate mai mica, datorita dielectricului mai subtire, dar pe tine nu te deranjeaza - oricum le dai forcing, nu?

O idee ar fi poate sa cauti un acumulator capsulat la APC (au reprezentanta si in Romania). Sunt acumulatoarele folosite in general de UPS-uri. Au preturi bune - pentru o alarma de casa am gasit la ei la aproape jumatate din pretul din alte magazine. Sunt capsulate (etanse), nu ai de ce sa-ti faci probleme de “zeama”; Nu stiu cu estetica cum va fi, si daca vei gasi la tensiunea necesara.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Cred ca am gasit solutia,ce-i drept e mai scumpa dar mai sigura.Voi lua inca 8 acumulatori ca cei din oferta in speranta ca voi avea peste2.5ore de filmare cu lumina.

http://www.f64.ro/det.php?id=441&pid=6193

nu fac reclama ! doar va arat si voua ce am ales.

Sper sa fi facut o alegere buna caci deja am dat comanda….

Numai bine !

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am revenit cu rezultatele investitiei pentru cei interesati.
Am incarcat http://www.f64studio.ro/det.php?id=441&pid=6193 cei 8 acumulatori veniti la pachet in regim SOFT si in aproape 8 ore au fost incarcati complet.
Dupa alte 16 ore am bagat la testat un set de 4 buc. pe jucaria asta http://www.f64studio.ro/det.php?id=218&pid=7441[nu fac reclama] si au tinut in continuu 65min.
Cei 4 de 2500ma de la GP care nu sunt noi m-au tinut 35min in aceleasi conditii,incarcati pe incarcatorul lor in 6 ore.
Diferenta o puteti observa si voi,eu zic ca e o afacere buna,recomand!

Numai bine

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

F buni acumulatorii MAHA. Chiar vroiam sa iti spun de ei ..........

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Revin cu pareri despre Maha-Powerex.
Am un incarcator Maha de 8 acumulatori si ii incarc pe cei 16 pe care ii am la modul soft.Unul din cei 16 se incarca de 3 ori mai greu si asta de 2 ori,,,deja ,decit restul cred ca e defect.Azi am pus la incarcat alti 8 observ ca 7 dintre ei sau incarcat cam in 6 ore insa unul pentru prima data sta la incarcat si nu mai termina.Cred ca daca se duce si asta ii schimb parerea de firma Maha cu acumulatorii lor de 2700mah R6.Aseara am avut nevoie de ei insa doar 4 din ei mau tinut o ora,in teste tineau 65min. lumina continua la o lampa Sony de 10W.Vad ca sunt laudate produsele lor dar cind i-am pus la treaba efectiv pe mine m-au dezamagit ....si la ce bani nu mai vorbesc!Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca am garantie si ii pot schimba daca crapa in felul asta nu sunt buni de nimic,doar bani aruncati.Asta e pachetul cumparat.

http://www.f64studio.ro/det.php?id=441&pid=6193

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Revin cu rezultatele,am schimbat la service incarcatorul cu unul nou si am incarcat exact acei acumulatori care faceau probleme.S-au incarcat in 8 ore toti.Dupa inca 24 de stat i-am pus la proba si m-au tinuti n total 58min lumina continua pe camera.Concluzia e ca era defect incarcatotul>s-a rezolvat cu citeva drumuri la garantie in cele din urma sunt multumit.

Semnătură 

‹‹ Video player      Nikon D80 ››