salutare….am o intrebare stie cineva cum setez office 2008 ca sa pot scrie cu diacritice? sau alta intrebare se poate seta pages ca sa pot scrie cu diacritice??? ms mult
System Preferences -> International -> Input Menu -> bifezi Romanian
am bifat asa cum ai zis ...dar mai departe ce tre’ sa fac ? am incercat sa scriu in word dar nu mi-au aparut niciun fel de diacritice?tre sa mai fac ceva cum “schimb” limba cu ce shortcut?
Ti-a aparut bara steguletul USA, langa ceas sau baterie? Daca da, dai click pe el si selectezi limba romana. Daca ai si tastatura romaneasca, atunci e si mai simplu… stii si unde sunt diacriticele. Daca nu, le gasesti tu sigur
A mers?
E mai greu uneori sa cauti, decat sa scrii repede o intrebare la care sigur iti raspunde cineva la fel de repede
Ti-a aparut bara steguletul USA, langa ceas sau baterie? Daca da, dai click pe el si selectezi limba romana. Daca ai si tastatura romaneasca, atunci e si mai simplu… stii si unde sunt diacriticele. Daca nu, le gasesti tu sigur
A mers?
E mai greu uneori sa cauti, decat sa scrii repede o intrebare la care sigur iti raspunde cineva la fel de repede
ms mult acum merge:P…mea culpa…dar mai am o problema am tastatura US si nu am tasta aia de la stanga lui Z am citit ca acolo era Sh-ul…ca atare nu prea am idee de unde as putea sa il scot acum….?
A mers?
ms mult acum merge:P…mea culpa…dar mai am o problema am tastatura US si nu am tasta aia de la stanga lui Z am citit ca acolo era Sh-ul…ca atare nu prea am idee de unde as putea sa il scot acum….?
Eu nu mai răspund acestor întrebări repetate pînă la imbecilizare, dovadă clară a faptului că cei care le pun nu citesc nici măcar 2-3 minute în cap de discuție și nici la wiki.
Tocmai mi-a atras atenția adminu că să fiu la obiect, că așltfel primesc ban. Da, sînt: nu vă mai răspund. I-aș ruga frumos și pe alții să facă la fel. Dacă vom continua așa, în fiecare zi vom răspunde acelorași întrebări puse de niște puturoși care nu citesc nici măcar un rînd înainte să le pună. Amabili și candizi, de acord, dar nu oricum.
Banuiesc ca l-am băgat in ceaţă.
panteră roz, cînd ai intrat în secţiunea asta, ai văzut cumva ce scrie cu galben? Sus, în capul listei. Bănuiesc că nu. Se intitulează, foarte greu de înţeles (pentru că e în limba malgaşă), Cum folosim LIMBA ROMÂNĂ PE MAC? Tastaturi alternative, întrebări, răspunsuri
Iar linkul e http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1725/
De altfel, propun ca la toate întrebările care vor urma să dăm linkul. Numai linkul.
A mers?
Eu nu mai răspund acestor întrebări repetate pînă la imbecilizare, dovadă clară a faptului că cei care le pun nu citesc nici măcar 2-3 minute în cap de discuție și nici la wiki.
Tocmai mi-a atras atenția adminu că să fiu la obiect, că așltfel primesc ban. Da, sînt: nu vă mai răspund. I-aș ruga frumos și pe alții să facă la fel. Dacă vom continua așa, în fiecare zi vom răspunde acelorași întrebări puse de niște puturoși care nu citesc nici măcar un rînd înainte să le pună. Amabili și candizi, de acord, dar nu oricum.
hai frate sa ne dam importanta acum asa e nu am citit “2-3 min in cap de discutie”...ptr nu stiu la ce te referi(cu capu’ de discutie) si nici la wiki nu am citit cum spui tu ptr ca nu stiam de rubruca asta pana acum am vazut-o nu am fost atent mi-a scapat…si acum poti sa continui sa ma supui oprobiului public ca sa dai un exmplu pe foum….sanatate si ms de informatiile care ti-au scapat pana acum
A mers?
hai frate sa ne dam importanta acum asa e nu am citit “2-3 min in cap de discutie”...ptr nu stiu la ce te referi(cu capu’ de discutie) si nici la wiki nu am citit cum spui tu ptr ca nu stiam de rubruca asta pana acum am vazut-o nu am fost atent mi-a scapat…si acum poti sa continui sa ma supui oprobiului public ca sa dai un exmplu pe foum….sanatate si ms de informatiile care ti-au scapat pana acum
Supărarea moarte n-are. Dacă atît pricepuși tu din ce zisei, mai bine chiar tăceam, că filosof rămîneam.
Măcar poți scrie frumos și decent, nenervos și, așa, mai omenește.
Repet: nu ți se face și nu vi se face nici un serviciu cînd cineva sare și vă spune mură-n gură răspunsul la chestiuni discutate de zeci de ori, cea mai clară dovadă că întrebarea a fost pusă fără măcar să fi citit un cuvințel din cele de aici. Este umilitor pt cei care tot stau aici și spun. Și, evident, nu-mi dau importanță~, cum ți se pare ție. Nu am nevoie de așa ceva și, oricum, nu aici mi-aș da-o. Asta dacă poți pricepe ce scriu eu.
[ Modificat: 03 Februarie 2009 05:18 AM de Cattus Thraex ]
Repet: cel mai bun raspuns e linkul. Si gata.
pantera roz, ia sa raspunzi si tu de sute de ori la ACEEASI intebare, sa vezi cum iti sare tandara! Mai ales daca te-ai muncit ore bune si ai scris un tutorial pe intelesul tuturor, pe care nu vrea sa-l consulte nimeni.
Poate ai sa ramii pe site, ai sa vezi in fiecare saptamina niste ulete: help! Sau Hellllllllppppppppp. Facem pariu ca, tocmai pentru ca NU ai citit, ai sa revii miine si ai sa te plingi ca nimeni de pe Windows nu pricepe ce scrii tu?
Repet: cel mai bun raspuns e linkul. Si gata.
pantera roz, ia sa raspunzi si tu de sute de ori la ACEEASI intebare, sa vezi cum iti sare tandara! Mai ales daca te-ai muncit ore bune si ai scris un tutorial pe intelesul tuturor, pe care nu vrea sa-l consulte nimeni.
Poate ai sa ramii pe site, ai sa vezi in fiecare saptamina niste ulete: help! Sau Hellllllllppppppppp. Facem pariu ca, tocmai pentru ca NU ai citit, ai sa revii miine si ai sa te plingi ca nimeni de pe Windows nu pricepe ce scrii tu?
va dau dreptate amandurora,mi-am facut mea culpa ,nu am fost rau intentionat in vorbele spuse anterior doar ca poate m-am infuriat un pic mai mult decat trebuia…in rest ce sa va zic multam (mi-am largit orizonturile in site odata cu aceste posturi ) sanatate si sa auzim numai de bine
Ps:cel mai bun rasp e linku:D