Carcasa aia gri miroase a Sony Ericsson.
Poate că la rubirca diverse ar trebui să deschidem un topic nou cu zvonuri despre produsele Apple. Atât zvonurile de acum cât și cele de mai demult. Dacă stau să mă gândesc peste ce imagini dădeam când căutam pe google „apple phone” acum vreo 3 ani, când ei declaraseră că vor scoate un telefon, dar nimeni nu știa cum va arăta, mă apucă râsul.
sunteti rai, s a chinuit ceva baiatu sa faca designul ala in photoshop. mie imi place, schimba un pic linia de iphone rotund. bine, in afara de bateria aia care zici ca e de la un iphone clone
Camera iChat si baterie inlocuibila chiar e posibil sa fie in urmatorul model, dar unii merg mai departe si spun ca ar veni cu rezolutie HD, procesor quad-core si placa grafica nvidia… Nu zic ca n-ar fi super, dar totusi sa nu exageram, cel putin nu deocamdata.
Designul ala nu e un pic cam imposibil? Adica 5 fetze din 6 cusca Faraday… N-ar trebui sa aiba semnal ca sa vorbesti cu el? Sau trebuie sa-l tii numai cu fata in sus sa prinda semnal de la sateliti?
P.S. Jobs zicea ca designul unui device e cum functioneza aparatul nu cum arata… sau era Ive?
camera ichat ar fi super dar cel mai bine ar fi o baterie inlocuibila.
am citit un articol acum cateva luni in care uniunea europeana cerea baterie inlocuibila la orice produs electronic,nu stiu daca s-a aprobat legea.
A uitat de blitz …....mie unu imi place, mai putin capacu ala de pe spate pt baterii…..zici ca e ca la telecomanda….e urat de tot.
Totusi sunt 100% sigur ca nu o sa semene cu ala care o sa il scoata Apple. Pana in Iunie (daca scot ceva atunci) o sa mai vedem multe astfel de imaginii, si multi astfel de artisti care vor sa impresioneze prin ideile lor.
Noi nu putem decat sa ne clatim okii in creativitatea lor si totusi sa ramanem surprinsi atunci cand o sa vedem the real thing. Daca scoate ceva Apple si anu asta, ma refer la un nou iPhone….o luam de la inceput cu isteria iPhone…sunt mai mult decat sigur. Toata lumea o sa aibe pe buze numele “iPhone”, “Steve Jobs” si “Apple”......sa nu mai zic de afirmatia “vreau si eu”
Eu abia astept sa vad cu ce ne mai surprinde si acum. Deja ma ia cu fiori. Imi place sentimentu.
daca va uitati cu atentie, butonul ala neergonomic patrat nu are laturile paralele (vorbesc de laturile verticale). Ca si heavy user de PS2, eu zic ca imaginea e facatura. in plus, nu pot sa cred ca designerilor de la Apple le-ar putea scapa ceva asa de urat cum este capacul bateriei.
daca va uitati cu atentie, butonul ala neergonomic patrat nu are laturile paralele (vorbesc de laturile verticale). Ca si heavy user de PS2, eu zic ca imaginea e facatura. in plus, nu pot sa cred ca designerilor de la Apple le-ar putea scapa ceva asa de urat cum este capacul bateriei.
Eh… normal ca e facatura doar si scrie intr-o parte ca e mock-up..
Cu toate astea, are unele parti bune… Dar sper (si sunt sigur) ca nu vor pune headphone jack-ul in partea de sus. Asta nu mi-a placut niciodata…