1 din 35
1
Noul iPhone OS 3.0
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Ia priviti aici http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2839  Arata interesant si are unele chestii ceva mai serioase….........

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca,Romania
Macuser din: 11.01.08

Nu seama deloc(in afara de materialele folosite) cu un viitor iPhone.
Designul nu mi se pare sa faca parte din linia lor….parerea mea,evident.

Semnătură 

  S⃣

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Carcasa aia gri miroase a Sony Ericsson.
Poate că la rubirca diverse ar trebui să deschidem un topic nou cu zvonuri despre produsele Apple. Atât zvonurile de acum cât și cele de mai demult. Dacă stau să mă gândesc peste ce imagini dădeam când căutam pe google „apple phone” acum vreo 3 ani, când ei declaraseră că vor scoate un telefon, dar nimeni nu știa cum va arăta, mă apucă râsul.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 11.01.08
FlorinZ - 04 Februarie 2009 02:32 AM

Ia priviti aici http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2839  Arata interesant si are unele chestii ceva mai serioase….........

tii, are si sertaras in spate… hahaha.

si buton patrat, neergonomic.

si forma ascutita, stabil destul cit sa sprijini piciorul mesei… contondent destul cit sa spargi capul inamicilor.

cred ca nu ajunge sa fii mester in photoshop ca sa ai pretentii de ghicitor in simburi de mar wink

Semnătură 

S⃣

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

sunteti rai, s a chinuit ceva baiatu sa faca designul ala in photoshop. mie imi place, schimba un pic linia de iphone rotund. bine, in afara de bateria aia care zici ca e de la un iphone clone smile

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Camera iChat si baterie inlocuibila chiar e posibil sa fie in urmatorul model, dar unii merg mai departe si spun ca ar veni cu rezolutie HD, procesor quad-core si placa grafica nvidia… Nu zic ca n-ar fi super, dar totusi sa nu exageram, cel putin nu deocamdata.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Designul ala nu e un pic cam imposibil? Adica 5 fetze din 6 cusca Faraday… N-ar trebui sa aiba semnal ca sa vorbesti cu el? Sau trebuie sa-l tii numai cu fata in sus sa prinda semnal de la sateliti?

P.S. Jobs zicea ca designul unui device e cum functioneza aparatul nu cum arata… sau era Ive?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

camera ichat ar fi super dar cel mai bine ar fi o baterie inlocuibila.
am citit un articol acum cateva luni in care uniunea europeana cerea baterie inlocuibila la orice produs electronic,nu stiu daca s-a aprobat legea.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

A uitat de blitz raspberry…....mie unu imi place, mai putin capacu ala de pe spate pt baterii…..zici ca e ca la telecomanda….e urat de tot.
Totusi sunt 100% sigur ca nu o sa semene cu ala care o sa il scoata Apple. Pana in Iunie (daca scot ceva atunci) o sa mai vedem multe astfel de imaginii, si multi astfel de artisti care vor sa impresioneze prin ideile lor.
Noi nu putem decat sa ne clatim okii in creativitatea lor si totusi sa ramanem surprinsi atunci cand o sa vedem the real thing. Daca scoate ceva Apple si anu asta, ma refer la un nou iPhone….o luam de la inceput cu isteria iPhone…sunt mai mult decat sigur. Toata lumea o sa aibe pe buze numele “iPhone”, “Steve Jobs” si “Apple”......sa nu mai zic de afirmatia “vreau si eu” raspberry
Eu abia astept sa vad cu ce ne mai surprinde si acum. Deja ma ia cu fiori. Imi place sentimentu.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

io abia astept sa dau anuntz: “vand iphone 3g, 16 GB, stare impecabila”...

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
para - 04 Februarie 2009 10:41 PM

io abia astept sa dau anuntz: “vand iphone 3g, 16 GB, stare impecabila”...

la asta ma gandeam si eu,cand va aparea noul iphone o sa se umple de anunturi vand iphone 3g….

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu am zis ca tin 3G-ul 2 ani (il am din august). Daca e ceva senzational poate dau si eu anunt! smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

daca va uitati cu atentie, butonul ala neergonomic patrat nu are laturile paralele (vorbesc de laturile verticale). Ca si heavy user de PS2, eu zic ca imaginea e facatura. in plus, nu pot sa cred ca designerilor de la Apple le-ar putea scapa ceva asa de urat cum este capacul bateriei.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
dexxter - 04 Februarie 2009 11:14 PM

daca va uitati cu atentie, butonul ala neergonomic patrat nu are laturile paralele (vorbesc de laturile verticale). Ca si heavy user de PS2, eu zic ca imaginea e facatura. in plus, nu pot sa cred ca designerilor de la Apple le-ar putea scapa ceva asa de urat cum este capacul bateriei.

Eh… normal ca e facatura smile doar si scrie intr-o parte ca e mock-up..
Cu toate astea, are unele parti bune… Dar sper (si sunt sigur) ca nu vor pune headphone jack-ul in partea de sus. Asta nu mi-a placut niciodata…

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Scrie clar pe poza jos in stanga: Speculative design by…

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
PallMAC - 05 Februarie 2009 03:14 PM

Scrie clar pe poza jos in stanga: Speculative design by…

pai e logic ca nu va arata asa,pozele reale apar cu cateva zile inainte pe site-uri appleinsider cum a fost si cu portabilele si iphone-ul 3g…

Semnătură 

1 din 35
1