A văzut cineva lista celor 22 de țări unde va fi suportat tethering-ul din start? Că peste tot se lamentează americanii că nu va merge pe AT&T din start, dar aș vrea să văd, totuși, unde merge.
A văzut cineva lista celor 22 de țări unde va fi suportat tethering-ul din start? Că peste tot se lamentează americanii că nu va merge pe AT&T din start, dar aș vrea să văd, totuși, unde merge.
Se pare ca oficial nu scrie nicaieri lista tarilor, cert este ca “Tethering is not currently offered in the U.S. and some other countries. See your carrier for availability.”
Din ce stiu eu, nici Orange al nostru nu agreeaza asa ceva.
Uite termeni si conditii in cadrul iPhone 3G de la noi
Termeni şi condiţii
Poţi folosi traficul de date inclus în abonamentele şi în opţiunea pentru iPhone 3G numai pe acest telefon.
Pentru a asigura o calitate optimă a serviciului de date în întreaga reţea şi pentru a oferi acces tuturor la acest serviciu, Orange îşi rezervă dreptul de a suspenda oferta de date pentru iPhone 3G în situaţia unei utilizări abuzive a acestui serviciu, cum ar fi:
folosirea telefonului ca modem
voice over IP
transfer de fişiere de tip peer to peer etc.
Orange are dreptul de a efectua controale în scopul protejării reţelei sale ori de câte ori va suspecta existenţa vreunui comportament similar celor enumerate anterior. La orice astfel de utilizare abuzivă, Orange are dreptul să suspende oricând serviciul de date de care beneficiezi.
Poate se va schimba ceva la Orange odata cu aparitia 3.0
exact ce am zis eu,cu optiunea de date dedicata pentru iphone 1000mb si 500sms daca imi aduc aminte bine,nu va merge.
daca ai un abonament de date 3g unlimited vei putea sa il folosesti cum vrei.
Am mai zis asta cu alte ocazii: nu am abonament dedicat pentru iPhone-ul meu, dar mi-am alipit la pachetul de voce și unul de date, despre care un reprezentant orange, în convorbirea în care am solicitat activarea opțiunii, mi-a confirmat că pot face tethering fără probleme, el fiind un abonament de date dedicat (care poate fi achiziționat și separat). Deci, ar trebui să meargă, dar vreau și eu o confirmare. Mă omoară așteptarea, fiind o funcție de care am mare nevoie.
exact asa am si eu,am primit si modem de la orange dar nu il folosesc pt ca am activat ab de date pe sim-ul de voce si il folosesc in iphone.
cei care au ca noi 100% ca va merge tethring-ul.
exact asa am si eu,am primit si modem de la orange dar nu il folosesc pt ca am activat ab de date pe sim-ul de voce si il folosesc in iphone.
cei care au ca noi 100% ca va merge tethring-ul.
Măi oameni… de funcţionat, va funcţiona! Problema se pune dacă Orange, în cazul nostru, va accepta asta şi nu va lua măsuri pentru restricţionarea serviciului.
Vom vedea…
mie sincer mi se pare stupid sa platesc abonament de date si sa nu voie sa folosesc iphone-ul ca modem,la optiunea dedicata da inteleg,orange a precizat de la inceput,dar la ab de date eu sunt convins 100% ca va merge,e in interesul lor.
sper sa ai puterea de a ierta faptul ca nu prea poti transmite fisiere prin bluetooth!
Asta o iert cert, deoarece mai niciodată nu am simțit nevoia să trimit fișiere prin BT, decît așa, de pamplezir. Mă enervează însă că nu pot folosi căștile stereo BT pe funcția iPod, asta da, e foarte enervant.