indiscutabil 3gs e mai performant,doar ram-ul duble e un mare + dar eu zic ca pentru un posesor de iphone 3g(cazul meu) nu merita facut upgrade,eu unul prefer sa mai astept un an.
sunt de acord cu tine, nu cred ca merite upgrade inca, voi mai astepta si eu
poate la iphone 4
nu inteleg de ce nu a aparut inca,sa faca vreo surpriza sa apara maine?am vazut ca sunt alte tari,australia parca sau nu stiu exact unde,acolo va aparea pe 18…
Pana la 12 ar trebui…oricum , nu vad graba ,in afara de push notifications si spotlight ...momentan inca nici nu sunt aplicati developate final pentru API-uriile noi ,gen push si p2p gaming ,etc.
Sunt curios cat o sa dureze pana o sa se poata filma si cu iphone 3G simplu . softul e capabil, hardwaru e capabil ,dar marketingu apple nu e
Hardware’u nou merita 100 euro (cu prelungire de inca 2 ani) ...mai mult de atat e deja bataie de joc nu e nimic cu adevarat “revolutionar” acelasi aparat cu imbunatatiri
Cand s-a lansat 3.0 gm seed ptr developers (dupa wwdc) nu am putut descarca pana a doua zi dimineata.
Banuiesc ca serverele vor fi super aglomerate si nu se va putea descarca pana maine.
Cati developeri sunt fata de utilizatori obisnuiti ? Si totusi serverele nu puteau face fata.
Cand s-a lansat 3.0 gm seed ptr developers (dupa wwdc) nu am putut descarca pana a doua zi dimineata.
Banuiesc ca serverele vor fi super aglomerate si nu se va putea descarca pana maine.
Cati developeri sunt fata de utilizatori obisnuiti ? Si totusi serverele nu puteau face fata.
Pana la 12 ar trebui…oricum , nu vad graba ,in afara de push notifications si spotlight ...momentan inca nici nu sunt aplicati developate final pentru API-uriile noi ,gen push si p2p gaming ,etc.
Sunt curios cat o sa dureze pana o sa se poata filma si cu iphone 3G simplu . softul e capabil, hardwaru e capabil ,dar marketingu apple nu e
Hardware’u nou merita 100 euro (cu prelungire de inca 2 ani) ...mai mult de atat e deja bataie de joc nu e nimic cu adevarat “revolutionar” acelasi aparat cu imbunatatiri
Se poate filma de mult cu iPhone 3G. Cu ajutorul cycorder.
Se poate filma de mult cu iPhone 3G. Cu ajutorul cycorder.
Ma refeream sa filmezi calumea nu cu jailbrake si prostii de genu. E trist , voice control e suportat si pe 3G dar dupa cum ziceam ,marketingu lu apple nu e pentru tari unde se da in cap pentru MacBook Pro pentru ca alta cale nu ai in urmatorii ani