@daniel petre
Daca vrei 3.0 trebuie pus softul acela 1.1 3.0 ipsw. cum sa discutat cu 1-2 pagini in urma. asta in caz ca nu ai cont itunes romanesc sa il cumperi.
Eu am bagat GM-Seed-ul pe ipod touch ssi acuma bagatin iTunes imi zice ca 3.0 is the current version. deci asta inseamna ca nu mai trebuie sa platesc pentru ipod?
apropo cum se vede si in semnatura dar cine nu se uita. si eu am iPod Touuch 1G
salut, am cont pe itunes romanesc si chiar astazi am cumparat cateva joculete, am ipod touchul de aproape 2 zile, o sa incerc sa citesc ce trebuie facut, mersi.
Se pare ca noul update ptr iphone/ipod touch nu este disponibil pentru romania. Asta nu e corect din partea celor de la Apple. A reusit careva sa-si faca acest update?
Ati observat?
daca incercati accuma sa cumparati o aplicatie din App Store, va intreaba ca s-au schimbat Termenii si conditiile de cumparare in App Store.
Probabil este vorba despre In App Purchase…
si la voi apare?
daca vrei sa iti blochezi iphonu de prima generatie… da da un update acum asteptam sa vedem ce fac cei de la dev team… cica scot tot azi si jailbreak pt 3.0
Da era vorba despre In App purchase. La acceptarea Conditiilor a fost un mic bug de soft.
Iphone-ul meu era pus in Limba romana: Si App Store ma intreaba ceva de genu: Do you agree to accept these Terms and Conditions:
iar raspunsurile ce puteai zice era: Anulați & Agree…
jumatate engleza jumatate romana. Mi s-a parut a lil’ bit funny
Daca ai iPhone si cont afara, merge. Daca ai iPhone si cont in Romania, nu merge. Daca ai iPod si cont afara, nu merge (cardul). Daca ai iPod si cont in Romania, nu merge (unavailable).