Uitati si voi schimbarile a Termenilor si Conditiilor:
umarul Schimbarilor Importante
Schimbarile pe care le-am operat asupra termenilor si conditiilor includ urmatoarele:
• Termenii reflecta acum doar faptul ca anumite produse si servicii pot fi cumparate sau administrate doar de pe computerul dumneavoastra; alte produse necesita pasi diferiti pentru a le cumpara sau administra pe iPod touch sau iPhone-ul dumneavoastra.
• Am clarificat faptul ca informatia asupra careia exista drepturi de proprietate, detinuta de catre iTunes si licentiatorii sai include interfata utilizatorului, scripturile si software-ul folosit pentru implementarea Serviciului.
• Termenii App Store includ acum prevederi pentru Cumparaturile In App, dintre care unele pot fi descarcate doar o singura data si care nu pot fi transferate intre aparate. Furnizorul Aplicatiei este exclusiv raspunzator pentru Cumparaturile In App.
Acum vad ca nu mai cunoaste destinatarul in Messages, apar numerele cu +07…
Si inca ceva, de unde se modifica acum chestia cu internetul de la provider, adica atunci cand nu am wifi sa nu se conecteze la internetul Orange (in cazul meu)
Am iphone luat la liber din Elvetia. Nici un fel de probleme pana acum.
Am facut update-ul, a mers totul brici, doar ca la restartul telefonului, itunes imi da mesaj: „an unknown error occured”, cu un semn rosum insotit de un bip. Trebuie sa recunosc ca m-au trecut toate transpiratiile. In fine, dau ok, restartul merge mai departe, iar telefonul merge bine.
Uuuuuufffffff.
Nu-mi plac emotiile.
iPhone 1st generation cu jailbreak - update din iTunes (la 3.0) - totul ok.
Telefonul a ramas activat si bineinteles au disparut cydia si installer.
Merge acum pe Cosmote.
iPhone 1st generation cu jailbreak - update din iTunes (la 3.0) - totul ok.
Telefonul a ramas activat si bineinteles au disparut cydia si installer.
Merge acum pe Cosmote.
Asa ziceam si eu. Dar sunt multi cu teorie la bookmarks, si deh…