Noul iPhone OS 3.0
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Doc - 18 Iunie 2009 01:37 AM
Am facut update la 3.0, detin un iPhone luat de la Orange. Totul a decurs normal insa nu ma prind unde sunt toate aplicatiile de care se povestea.
nu prea sunt
Semnătură
A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein
Member
Macuser din: 13.08.07
Partea nasoala e ca imi da eroare acum la conectarea pe Youtube. Nu merge, la fel cum facea in beta-uri.
Semnătură
We do not see things as they are, we see things as we are.
Sr. Member
mai baieti spotlight are setari unde sa caute?
eu stiu ca am citit bine:
” Spotlight Search: Find what youre looking for across your iPhone, all from one place. Spotlight searches all of your contacts, email, calendars, and notes, as well as everything in your iPod.”
Semnătură
A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
k0b3 - 18 Iunie 2009 01:30 AM
szlaeyer - 18 Iunie 2009 01:02 AM
k0b3 - 18 Iunie 2009 12:58 AM
Instalat update-ul, merge perfect. Instalata si smekeria de aici http://paslaru.org/2009/06/14/tethering-partajare-internet-de-la-orange-pe-iphone-os-3-0/ , functioneaza perfect si tetheringul via Orange, sa le dea altii 4 EUR pe luna pentru asa ceva…
Eu încă n-am apucat să pun 3.0, dar asta vroiam să aud… abia aștept să le rup infrastructura la oranjioți!
Nu rupi bre nici o infrastructura, folosesti ceea ce ai platit - eu asa percep problema
Da, dar ei încearcă să ne fure și atunci e mai mare satisfacția. Simți că le-ai tras-o tu, chiar dacă e doar dreptul tău normal, pînă la urmă. Asta-i viața, asta-i România…
Semnătură
iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)
Sr. Member
am gasit raspunsul la spotlight,in mail cauta doar la subject:
Using Spotlight for the iPhone you will be able to search:
iPhone Apps
Contacts
Calendar
Email (To, From, Subject but not message content)
iPod (Music, Video, Podcasts, Audiobooks)
Notes
Messaging (SMS / MMS)
Semnătură
Jr. Member
Din:
Macuser din: 03.05.09
am facut update
dar nu se poate conecta la itunes store, cred ca pentru activare
a devenit inutilizabil
este luat de la orange
Semnătură
Iphone 6s Plus
IPAD air 2
Mac Air
Sr. Member
tenescu.dan@gmail.com - 18 Iunie 2009 01:46 AM
am facut update
dar nu se poate conecta la itunes store, cred ca pentru activare
a devenit inutilizabil
este luat de la orange
asteapta,dureaza mai mult,si eu am patit la fel
Semnătură
Sr. Member
pentru tethring exista vreo aplicatie sau cum se face?
Semnătură
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
dtancu - 18 Iunie 2009 01:39 AM
Partea nasoala e ca imi da eroare acum la conectarea pe Youtube. Nu merge, la fel cum facea in beta-uri.
Nu-ti merge probabil pt ca ai dat direct update. Da-i restore si set up as new phone. Apoi tre sa mearga.
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Nu-mi pot ține-n frîu un zîmbet larg:
Semnătură
“When nothing goes right…. Don’t go left.”
Newbie
Din:
Macuser din: 10.11.08
nici mie nu mi se leaga la itunes pt activare, sta ce sta si imi da eroarea (-4). se mai intampla asta la altcineva? a gasit cineva remediu?
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 11.03.09
bleh, eu inca nu pot face update.. imi vede update-ul in itunes insa tot nu e disponibil pe itunesul romanesc..
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08
Macar daca nu mai spuneai… :(
Semnătură
Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(
Member
Macuser din: 13.10.05
Am instalat si eu 3.0 pe un iphone 3g liber. Totul a functionat normal. Acum ma intereseaza setarile pentru MMS Vodafone si Tethering daca stie cineva.
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08
Tethering nu cred ca poti sa faci, ca tine de Carrier. Si cum Vodafone n-are treaba cu iPhone-ul, pauza tethering…
La setari MMS, vezi aici. Nu sunt sigur, though: http://setari-telefoane.vodafone.ro/setari/vodafone-mms/?service=postpaid
Semnătură
Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(