Pentru MMS vezi vodafone.ro.
Pentru thetering, fa un pairing bluetooth cu calculatorul, si ar trebui sa-ti vada optiunea asta a telefonului si sa-si instaleze un modem.
Cel putin asta se intimpla la orice alt telefon.
Cred că și asta-i aceeași Mărie cu altă... fericire… Acuma, cînd îmi ardea palma rău de tot, nu pot să-l activez… Aviz pentru cei cu SIM PIN - scoate-ți-l, că nu-i place… Mă întreb dacă de la aia m-am pricopsit cu -4 ăsta?
Am sunat la Vodafone si impreuna cu cel care mi-a raspuns am am incropit urmatoarele setari dar pina acum nu am confirmarea ca ar merge ( am trimis un mesaj dar nu a ajuns pina acum) :
APN: mms.vodafone.ro
NUME UTILIZATOR : mms
PAROLA : vodafone
MMSC : http://multimedia/servlets/mms
MMS PROXY : 193.230.161.231:8080
MARIME MAX. MESAJ MMS - aici nu am pus nimic
MMS UA PROF URL - aici nu am pus nimic
La mine a decurs totul normal si fara incidente!Imi place appstore cum arata si youtube,imi place si shake to suffle de la ipod dar nu gasesc de unde pot baga Parental Controls…M-am uitat in setarile generale dar nada…
Aveti idee de ubde pot restrictiona accesul unora la aplicatiile de pe tel?
ce imi place cum va vad cum merge.
Si nu imi place la cei care nu merge. Imi pare rau baieti. Dar mai devreme sau mai tarziu cred ca tot o sa reusiti voi:)
In fine ceea ce am vrut sa zic/sa va intrreb eeste adca a reusit careva din voi sa ii mearga Push notification-ul. la ce aplicatie merge.
Eu am IM+(deocamdata nu merge activat nimic), Yahoo messenger(nu stiu sigur daca suporta PN), AP News(nu il pot activa)
Stiti voi alte aplicaatii la care merge?
am facut update la 3.0 ... nu m-a mai intrebat de activare ( ??? cred ca trebuia sa apara activarea ) ... a intrat in meniu , dar imi apare no service ???
Am facut update la iphone 3.0 la un iphone luat la liber si merge brici. Fraza este copy paste )
Imi plac foarte mult si modificarile de la ipod-ul de pe iphone, acum poti sa cauti in melodie dupa mai multe feluri de scroll (alegi tragand in jos pe ecran), poti sa dai inapoi 30 sec si poti sa asculti melodia la 1/2 din viteza sau la 2x.
Am vazut ca este si o optiune de trimitere a melodiei, dar in mail iti ataseaza un link. Nu stiu inca unde duce link-ul (probabil in itunes).
Merge. Acum se face update-ul. Problema a fost că aveam contul de Portugalia în iTunes. M-am logat cu cel de SUA și a mers. Aviz celor cu erori, încercați cu contul de SUA, care aveți.