Cred că și asta-i aceeași Mărie cu altă... fericire… Acuma, cînd îmi ardea palma rău de tot, nu pot să-l activez… Aviz pentru cei cu SIM PIN - scoate-ți-l, că nu-i place… Mă întreb dacă de la aia m-am pricopsit cu -4 ăsta?
Si eu am facut update-ul cu PIN-ul cuplat dar dupa ce mi-a fript eroarea am decuplat telefonul, introdus PIN, restartat iTunes, cuplat telefonul din nou si a mers activarea.
Adică vrei să spui că ai dezactivat PIN-ul complet, nu-i așa?
Pai nu, n-am mai apucat. Inainte de activare mi-a spus ca SIM-ul e locked, activarea a esuat, a dat eroarea, am apasat pe Home, am bagat PIN-ul si am reluat pasii de mai sus.
iPhone 2G (first gen), update la 3.0 din iTunes, totul a mers ok, decodat cu pwn, s-a rebootat…si tzeapa: “The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported”.
asta este, DFU, 2.2.1, si vand iphone.
Prime impresii:
-la update mi-au rămas toate aplicațiile vechi, ceea ce e kewl, o mare parte din ele nu merg ceaa ce nu e.
-îmi place în limba română, mai ales că au tradus bine, de exemplu “Slide to unlock” e “deblocare”
-mă enervează slide-ul de la dreapta spre stînga pentru a accesa funcția de căutare dar o să mă obișnuiesc
- îmi place că-ți arată cît mai ai din baterie, nu mai am nevoie de “Numeric Batt” sau cum se numea drăcia aia din Boss Settings
revin